Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı

Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı

ABONE OL
16:08 - 17/05/2023 16:08
Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı yeni videoda, “Buradan herkese sesleniyorum, biz bu vatanı sokakta bulmadık” diyerek mülteci sorununu, TBMM’ye giren HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi’nin kadınlara bakış açısını, depremzedelerin mağduriyetini öne çıkardı ve “Vatanını seven sandığa gelsin” çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, mültecilerin Türkiye’nin bekasını tehdit ettiğini kaydederek, “Bugün 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Sınır namustur. Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başı bozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız” dedi.

“Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçücük çocuklara evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız” diyen Kılıçdaroğlu, HÜDAPAR ve Yeniden Refah Partisi’nin kadınlara yönelik tutumunu hedef aldı.

“Çakma dünya lideri”

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ima ederek “Daha düne kadar BOP’un (Büyük Ortadoğu Projesi) eş başkanı olan, şimdilerdeyse kapısında el pençe divan durduğu Rusya’nın güdümüne giren çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız” dedi.

“On binlerce vatandaş, depremde canından olurken korkusundan deprem sabahı askere ‘dur’ emrini veren, insanlar enkaz altında yardım beklerken kan satan, çadır satan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız” şeklinde konuşan CHP Lideri, sözlerini “Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarını işine geldi mi Kürt, işine gelmedi mi PKK’lı, işine geldi mi mütedeyyin, işine gelmedi mi FETÖ’cü diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız” diyerek sürdürdü.

Gençlere “ölü toprağını üzerinizden atın” çağrısı

“ABD ve FETÖ’yle işbirliği yapıp milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz’da, Ergenekon’da vatansever subaylarımızı hapse tıkanlara, ordunun en mahrem yeri olan kozmik odayı, evet kozmik odayı namertlere açıp, onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız” diyen Kılıçdaroğlu, özellikle gençlere vurgu yaparak herkesi sandığa çağırdı.

“Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanın gerçek sevdalıları, bedel ödeyenler, türlü yalanlarla, yanlış algılarla suret-i muhalefetten görünenlerle sizi oyalamak istiyorlar” şeklinde konuşan Kılıçdaroğlu, videoyu “Ve siz gençler, ayağa kalkın, ayağa. Ölü toprağını atın üzerinizden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz, mutlaka ama mutlaka kazanacağız, mutlaka” diyerek bitirdi.

VOA tarafından geçilen Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kılıçdaroğlu’ndan “Vatanımızı bırakmayacağız” çıkışı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (3)
    • Yunus Uslu

      Mert bey, sizi ve anlatmak istedilerinizi cok iyi anliyorum. Ben emekli ogretmenim. Ama o bazi ogretmenlerden farkliyim! Benim anlamakta gucluk cektigim olay su: Bir siyasi parti 22 yil Millet Meclisi’nde muhalefet olarak oturuyor. Bunca secimleri kaybediyor. Simdi diger partilere secim listelerinde yer aciyor. Ama 22 Cumlelik bir secim programi yazamiyor – konusamiyor. Efendim; asagida sakal varmis, yukarida biyik varmis ama ortada adam yok! Biz CHP yi konusuyoruz. CHP nasil Chalet Ve Haylazlik Partisi haline geldi?
      Biz Islam’in isitilmisini kaynatilmisini konusmuyoruz. Sizin Tren biletinizi oderim; Menemen’e gidin herhangi bir kahvehanede bir cay icin. Cayciya 1970 yillardan Ilerici Gencler Dernegi uyelerinden birisini dinlemek istiyorum deyin. Size, O yillarda yazilip dagitilmis bildirileri okurlar. O bildiriler simdi Dunya universitelerinde okutuluyor. Kilicdaroglu hayatinda gazete basligi bile okumus biri degil. “Cehaleti hep beraber denize dokelim” dedi Suleyman Demirel CHP icin. Uyanin artik. MIlletin sabri tasiyor.
      Selamlarimla,

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      Burası türkiye, ılımlı siyasal islamcıların Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde akıl sağlığını korumakta zorlanabilirsiniz. Bu millet İslam’dan, islam dinden çıktı putperest bir topluma dönüştü, zira Allah dışında bir tek kişiyi tapar oldular.

      Bu çift vallahi doğru söylüyor.
      (https://m.youtube.com/watch?v=QnvJkl-dcSg&pp=ygUJTWVkeWFsaXR2)

      Zira ben bunu yıllardır söylerken aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’na üslubunuzu değiştiriniz diye yazdım. Nedense bu halk satist, sert, baskıcı karakterde, külhanbeyli, efe gibi efelenen, kasımpaşalı uslübte konuşanları seviyor. Vallahi billahi tallahi ben bunu yıllardır söylüyorum. Zira bu halkın eğitimi yok, eğitimsiz bir toplumun okumayan araştırmayan sorgulamayan eleştirmeyen bir toplumun anlayacağı tek dil budur, zaten böyle bir kültürsüz milletin anlayacağı başka bir dil yok. O halde meralarda otlayan bu küçük veya büyükbaş hayvanları yoksa siz Atatürk’ün nutuk’tan başlayarak kimin romanını kitabından birşeyler okuyacaksınızda onlarmı anlayacaklar.
      Peki hangi dilden mi konusacaksınız?
      Hrrrr go go go go brrrrrrr ge ge ge haov haov haov haov.

      Anlamadığım tek şey ise yarım asırdır medeniyetin göbeğinde avrupa ülkelerinde yaşayan insanımıza anlamıyorum. Bunların yarısı halen bundan 50 yıl öncesinde Türkiye’den mağaradan veya inden çıkıp buraya gelenler halen bir değişime uğramamışlar, ogün geldikleri gibi kalmışlar. Bu insanlar o zamandan bu zamana kendilerini değiştirememişler, eğitememişler geliştirememişler. Tek yaptıkları iş fabrikaya gidip kart basarak Mark/Euro kazanamışlar Banka’da istif etmişler. Onlara yine Allah’ın kelamıyla cevap vermek isterim.
      (Tevbe 9:34-35) tek yahudi din bilginlerinin ve hıristiyan din adamları için inmiş geçerli bir Ayet değil, aynı zamanda her müslüman hacı hoca için geçerli olduğunu belirtmiş olayım.

      Arkadaşlar ben onlardan AKP”den çok daha iyi biliyorum bu İslam dinini. Zira Recep Tayyip Erdoğan gibi birileri İslam’da dinde benim elime su dökemez.

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Yunus Uslu

      Yazik oldu CHP ye. CHP liler icin cok uzucu yillar. Yeni bir lider bulana kadar bu cileyi cekecekler gibi gorunuyor! Selamlarimla,

      Yanıtla
      +0
      -0