Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor

Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor

ABONE OL
21:16 - 12/10/2022 21:16
Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ABD ziyaretinin dördüncü gününde, üçüncü durağı Washington’taki temaslarını sürdürüyor.

CHP lideri, Washington ziyaretinin ikinci gününde Amerikan İlerleme Merkezi (Center for American Progress) adlı düşünce kuruluşunu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun ikinci durağı Washington Post oldu. Burada 1982 yılından bu yana gazetede görev yapan yazı işleri müdür yardımcısı Pulitzer ödüllü gazeteci David Hoffman ile görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir sonraki adresi Şimdi Arap Dünyası İçin Demokrasi (Democracy for The Arab World Now) adlı düşünce kuruluşu olacak.

Blockchain Derneği yetkilileriyle biraraya gelecek olan Kılıçdaroğlu, American Purpose Dergisi yöneticileriyle de görüşecek.

Kemal Kılıçdaroğlu yarın da Alman Marshall Fonu’nu ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu’nun yarın ayrıca daha önce Amerikan siyasetine atılmış bazı Türk kökenli Amerikalı siyasetçilerle de görüşmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu yarın akşam temaslarını tamamlayarak Washington’dan ayrılacak.

Kemal Kılıçdaroğlu en son 2013 yılında Washington’u ziyaret etmişti.

VOA tarafından geçilen Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kılıçdaroğlu Washington Temaslarını Sürdürüyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.