Karateci Gizem Buğur`a destek verelim

Karateci Gizem Buğur`a destek verelim

ABONE OL
23:43 - 06/11/2023 23:43
Karateci Gizem Buğur`a destek verelim
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Banzai Karate Okulu’nun sporcularından Gizem Buğur 2023 yılı Berlin’de yılın sporcusu yarışmasına aday gösterildi.

Karateci Gizem Buğur 2023 Berlin Yılın Sporcusu ödülüne aday gösterildi. Türk kökenli bir sporcu olan Gizem Buğur’un podyumun bu en üst basamağında yer alabilmesi için Berlinli sporsever vatandaşların oylarına ihtiyacı var.

Dünya Şampiyonu babası Veysel Uğur’un karate okulunda 8 yaşında karate sporuna başlayan Gizem’in ablasının da dünya ikinciliği var.

Babası ve ablasının başarılı görerek karate sporuna ilgisi artan Gizem Buğur kendi de ilgi duyarak bu  spor dalında çalışmalara başladı. Gizem, 9 yıldır Alman Karate Milli Takımı’nda yer alarak Avrupa ve dünya şampiyonalarında Almanya’yı temsil ediyor. 15 kez Almanya Şampiyonluğu olan Gizem Buğur,

Bu yıl İspanya’nın Guadalajara kentinde yapılan ve 4 gün süren Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda Almanya takım ile Avrupa Şampiyonu oldu. Banzai Spor Kulübü sporcusu Gizem Buğur bayanlar 55 kilo            ferdi kategori de Alman Milli Takımı adına yarıştı ve ilk turu bye geçen Gizem Bronz Madalya kazandı.

Gizem Buğur’un da yarıştığı Almanyalı karateciler takım halinde Avrupa Şampiyonu olarak bir Altın ve  bir Bronz madalya kazandılar. Bu Gizem ile Berlin ve Almanya Karate Federasyonu için büyük bir başarıdır.

Türk kökenli bir sporcu olan Gizem Buğur’un podyumun bu en üst basamağında yer alabilmesi için Berlinli sporsever vatandaşların oylarına ihtiyacı var.

 

 

  1. Bağlantıya tıklayın (https://www.champions-berlin.de/wahl/)
  2. İlk kategoride Gizem Bugur’u seçin
  3. Kişisel verilerinizi ve (E-Mail …….…) adresinizi
  4. ÖNEMLİ: Oyunuzun sayılması için gelen E-Maili onaylayınız

 

ha-ber.com/Hüseyin İşlek
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.