Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti 

Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti 

ABONE OL
13:16 - 08/09/2022 13:16
Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Kanada’da 10 kişinin ölümüne ve 19 kişinin yaralanmasına neden olan bıçaklı saldırının zanlısı, polis tarafından yakalandıktan sonra hayatını kaybetti.

Polis, 30 yaşındaki Myles Sanderson’ın Saskatchewan eyaletindeki bir otoyolda hızlı bir kovalamacadan sonra tutuklanmasının ardından “sağlık sorunu” yaşadığını ve daha sonra öldüğünü açıkladı.

Komiser Yardımcısı Rhonda Blackmore dün gece yaptığı açıklamada, “Bu akşam eyaletimiz rahat bir nefes alıyor” dedi.

Blackmore, polisin günün erken saatlerinde Myles Sanderson’un bir araç çaldığına ilişkin ihbar aldığını söyledi.

Polisin saatte 150 km hızla kaçarken Sanderson’u yakaladığını ve araçta bir bıçak bulunduğunu kaydeden Blackmore, yakalandıktan sonra Saskatoon’daki bir hastaneye götürülen Sanderson’un burada hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bu arada, yerli bir topluluk olan James Smith Cree’de Pazar günü 13 ayrı yerde yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıların nedeni belli olmadı.

Saldırılarda yaralanan 19 kişiden 10’unun hastanelerde tedavilerinin sürdüğü ve 3’ünün durumunun kritik olduğu bildiriliyor.

Olayın zanlılardan Myles Sanderson’ın kardeşi 31 yaşındaki Damien’in cesedi ise hafta başında çimenlik bir alanda bulunmuştu. Polis, Myles Sanderson’un ağabeyi Damien’ı öldürdüğünden şüphe duyulduğunu açıklamıştı.

VOA tarafından geçilen Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kanada’daki Bıçaklı Saldırının Zanlısı Hayatını Kaybetti  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.