DOLAR

32,2529

-0.02%
EURO

34,7087

-0.03%
ALTIN(gr)

2.405,53

0,23%
BİST 100

10247.75

0,23%
Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor

Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor

ABONE OL
10:02 - 30/11/2020 10:02
Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantının ana gündem maddesi artan Corona virüs vakaları olacak.

Toplantı saat 15’te başlayacak. Toplantıda son günlerde ülke genelinde artan Corona virüsü vakalarına karşı alınacak önlemlerin birinci gündem maddesi olarak masaya yatırılması bekleniyor. Artan vaka sayıları karşısında Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri ışığında yeni önlem kararları alınması bekleniyor. Beklentiler arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasının uzatılması ve şehirlerarası seyahat kısıtlamasına geri dönülmesi gibi önlemler bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak konuya ilişkin yaptığı açıklamada salgının önlenmesi amacıyla yeni tedbirleri alınacağını ve bunun mecburiyet haline geldiğini söylemişti. Erdoğan alınacak tedbirler konusunda Bilim Kurulu’nun sorumlu olduğunu da dile getirmişti.

Toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyelerinin de geçtğimiz günlerde değindiği hukuk ve ekonomi alanındaki yapılacak reformlar konusunun da masaya yatırılması bekleniyor. Bu çerçevede Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün kabine üyelerine bilgi vereceği ifade ediliyor.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameraların karşısına geçerek alınan kararlarla ilgili olarak bilgi verecek.

VOA tarafından geçilen Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Kabine Corona Virüsü Salgını Gündemiyle Toplanıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.