İzmir’i, İzmirlilerle yönetmeye devam

İzmir’i, İzmirlilerle yönetmeye devam

ABONE OL
20:33 - 29/01/2024 20:33
İzmir’i, İzmirlilerle yönetmeye devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, İzmir Belediye Başkanlığı henüz belirlenmezken, Tunç Soyer,”yürütülen polemiklerin asıl maksadı, Türkiye’de güçlü muhalefeti bölmek, zayıflatmak ve kişiler arasında bir kavga olduğu izlenimi yaratmaktır” ifadesinde bulundu.

Türkiye’deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlemek için vatandaş sandığa gidecektir.

Tunç Soyer, son günlerde İzmir üzerinde yürütülen polemikler büyümeye başladı. Polemiklerin asıl maksadının Türkiye üzerinde güçlük muhalefeti bölmek zayıflatmak, kişiler arasında bir kavga
yaratmak olduğunu ifadede etti.

ASIL AMACIMIZ SARAY REJİMİNİ YIKMAKTIR

Bizler umudunu bağlamış milyonlarca vatandaşımızın inancını sığ siyasetin kişiler üzerinde yürüttüğü kabul edilmesini asla kabul etmiyorum. Bizim siyasetteki asıl meselemiz demokrasi karşıtı saray rejimini yenmektir. Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bunun için Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerin ülke genelindeki sayısını korumak ve daha da artırmak temel görevimizdir. Sarayın, 20 yılı aşkın süredir elinde tuttuğu gücü dengeleyecek tek güç yerel seçimlerdeki başarımızın devamı olacaktır.” dedi.

TABANIN SESİNE DİKKAT ETMELİYİZ

Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuşmasına devam ederken ” Parti olarak bu nedenle tabanda mümkün olan en güçlü iş birliklerini yaratmak ve tabanın sesine kulak vermek mecburiyetindeyiz.
Sığ siyasetin tuzağına düşmeyen, yerel yönetimlerdeki kazanımlarımıza sahip çıkan, kişiler değil ilkeler ve değerler üzerinden şekillenen tüm aklıselim adımların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların yanında olduğunu, toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadeleye devam edeceğini “söyledi.

ha-ber.com/Temel IŞIK/ İZMİR

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.