İyi Parti Nürnberg Teşkilatında yenilik

İyi Parti Nürnberg Teşkilatında yenilik

ABONE OL
21:35 - 12/11/2021 21:35
İyi Parti Nürnberg Teşkilatında yenilik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İYİ Parti Genel Merkez ve Almanya Dış Temsilciliğinin onayı ile Nürnberg İYİ Parti birimi faaliyete geçti. Birimin başkanlığına Onur Sadıç getirilirken, idare heyeti şu isimlerden meydana geldi. Sekreter: Ümmet Avcı, Mali işler: Dr. Müjdat Duran, Gençlik ve spor sorumlusu: Serdar Tuygun, Kadın ve Aile sosyal Politikalardan sorumlu Başkan Yardımcısı: Özlem Akpınar, Teşkilatlanmadan   Sorumlu Başkan Yardımcısı: Atilla Menekşe, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumu Başkan Yardımcısı: Aykut Kurat, Medya ve Halkla ilişkiler sorumlusu Başkan Yardımcısı Ersin Uğurlu ile Eğitim, Kültür ve Sanat Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Dr. Murat Keleş

Nürnberg İYİ Parti Başkanı Onur Sadıç’ın konu ile ilgili   yayınladığı Basın Bildirisi aynen şöyle:

BASIN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Genel Merkez ve Almanya Dış Temsilciliği, bizlerin Nürnberg ve çevresi için atamasını yapıp hem İYİ Parti’ye hem de Avrupalı Türklere hizmet için görevlendirdi.

Görev almadan önce tüm kadromuz pasif olarak da olsa Türkiye politikası ile her daim ilgileniyor ve tüm gelişmeleri takip eder durumdaydık.

Türk siyasetinin geldiği şu noktada, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in kişiliğinde İYİ Parti’nin temsil ettiği değerler ve duruşu, demokrasiye olan inancı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, şanlı bayrağımıza ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığı, bizleri İYİ Parti saflarında aktif olarak siyaset yapmaya teşvik etti.

Bununla beraber Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı, İstanbul Milletvekili Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun da aynı değerlere olan inancı ve İYİ Parti Almanya Dış Temsilciliği Başkanı Sayın Harun Cici Bey’in aynı yaklaşımları ve bizlere verdiği güven sonucunda bu kutsal görevi Nürnberg ve çevresinde üstlenmeye karar verdik.

Genel Merkezimizden yapılan resmi atamaların sonucunda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize ant içtik. İYİ Parti var olduğu sürece bizler de daima yanında olacağız.

Saygılarımla arz ederim

Onur Sadıç Başkan

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.