İstiklal Caddesi’nde Patlama: 4 Can Kaybı 38 Yaralı

İstiklal Caddesi’nde Patlama: 4 Can Kaybı 38 Yaralı

ABONE OL
16:05 - 13/11/2022 16:05
İstiklal Caddesi’nde Patlama: 4 Can Kaybı 38 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu belirtti.

Vali Yerlikaya bu açıklamasından kısa süre sonra yaptığı bir başka açıklamada da patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 38 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Vali, yaralıların tedavi altında olduğunu belirtti.

İstiklal Caddesi’ne patlama üzerine çok sayıda ambulans gönderilmişti.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından ilk yaptığı açıklamda, patlamanın yerel saatle 16.20’de meydana geldiğini kaydetmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olay yerinde incemelerde bulundu.

İmamoğlu sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, “İstiklal Caddesi’deki patlama ile ilgili Emniyet ve sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız” dedi.

Patlamayla ilgili olarak AB Türkiye Delegasyonu da sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Mesajda, “İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama bizi derinden üzdü. Patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine en derin taziyelerimizi sunar, yaralılara acil şifalar dileriz. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz, Başın sağolsun Türkiye” ifadeleri kullanıldı.

RTÜK patlamayla ilgili yayın yasağı getirdi.

VOA tarafından geçilen 4 Can Kaybı 38 Yaralı  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. 4 Can Kaybı 38 Yaralı  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan 4 Can Kaybı 38 Yaralı  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.