İstanbul’un Geleceği Tehlikede

İstanbul’un Geleceği Tehlikede

ABONE OL
15:50 - 01/05/2021 15:50
İstanbul’un Geleceği Tehlikede
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

International Press (IP) tarafından geçilen İstanbul’un Geleceği Tehlikede | Deprem ve işsizlik | İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İstanbul’un Geleceği Tehlikede | Deprem ve işsizlik | İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (4)
  • Mert

    Yeni bir Anayasa yapılmalıdır. Bu anayasa’da seçim kanunu belirlenmelidir. Seçim kanununda, Halkın seçerek T.B.M.M.’e gönderdikleri vekiller, eğer Milletin vekili değil de, tek siyasi parti liderine hizmet ediyorsa, Seçmen onu oradan hemen alaşağı edebilmelidir. Bir dahaki seçimlerde vekil seçilmesinin önü kapatılmalıdır.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Öncelikle Allah Teala’nın kulları arasında bir ayırım yapmadığını ve zalim olmadığını hatırlamalıyız. Kur’an’da bize bildirildiğine göre insanın başına gelen kötülükler yine insanın kendine ettikleri yüzündendir. Dolayısıyla yaptığımız hataları Allah’a yüklemeye kalkmayalım. Bir muhasebe yapalım, kendimizi sorguya çekelim. Nerede hata yaptığımızı tespit edelim ve yeni bir yol haritası çıkarmaya çalışalım. Elimizden ne geliyorsa onu yapalım, ibadetlerimizi aksatmadan yerine getirmek, Namaz kılmak, Ramazanda oruç tutmak, Hac yapmakla, Dua etmekle olmaz. İşi ehline vererek, Allah’ın kelamı (Nisa Suresi 58) de belirtildiği üzere, ADALET, EHLİYET, EMANET, MASLAHAT, ve MEŞVERETİ dikkate alarak , sonrada (Şura 30) Ayette ikazı dikkate alarak Allah’a güvenilir.Üzerimize düşen görevleri, ibadetlerimizi böyle yerine getirmektir. Bunları yapmazsak Allah duamızı kabul etmez bize yardım etmez, bunu da aklınızdan çıkarmayın!

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Başınıza gelen her musibet, kendi ellerinizle yaptıklarınızın sonucudur; üstelik O bir çoğunu da affetmektedir. (Şura Suresi 30)

    Musibet kelimesi “istenmeyen, kötü durumlar, felâketler” anlamına gelir.
    İnsanın başına gelen her musibetin kendi yapıp ettikleri yüzünden olduğu belirtilirken, gerek evrendeki fiziksel ve sosyal yasaları görmezden gelmesi ve gerekli önlemleri almaması, gerekse Allah’a isyan teşkil eden davranışlarda bulunması sebebiyle dünyada karşılaştığı sıkıntı, acı ve felâketlerin kendi kusurunun bir sonucu olduğuna dikkat etmesi istenmektedir. Fakat başka âyetlerde hatırlatıldığı üzere bütün insanlar kusurlarının tamamından dolayı dünyada bire bir cezalandırılmış olsa dünya altüst olurdu; işte âyetin devamında yüce Allah’ın bunların birçoğunu affettiği, başka bazı âyetlerde de nihaî hüküm ve cezanın âhirete ertelendiği ifade edilmiştir.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    SİYASAL İSLAM RANTÇILIĞI

    Ey Müslümanlar uyanın. Bu sizin kaderiniz değil. Kendi ellerinizle AKP gibi melun hain bir partiyi iktidara getirdiğinizin cezasını çekiyorsunuz 19 yıldır bu ülkede.

    Asıl büyük Soykırımını gerçekleştiren AKP hükümetidir. Zira AKP büyük Doğa katliamını ormanlarımızı yok ederek, en ufak zerre kadar ufak böceklere kadar katlederek, Doğa katliamında Siyasal İslam Rantçılığın öncüsü olarak, Allah’ın mülkünde ben senin yarattığını beğenmiyorum dha iyisini yapacağım diye onun Mülkünde kainatında katliam yapmaktadır.

    İnsanlardan öylesi vardır ki dünya hayatı konusundaki sözleri senin hoşuna gider; o, hasımların en yamanı olduğu halde kalbinde olana Allah’ı şahit de tutar. (Bakara 204)

    Hâkimiyeti ele aldığında ise ülkede bozgunculuk çıkarıp ürünleri ve nesilleri yok etmeye çalışır. Allah bozgunculuğu sevmez. (Bakara 205)

    Ona, “Allah’tan kork!” dense gururu kendisini günaha sürükler. Ona cehennem yeter! Orası ne kötü bir yataktır! (Bakara 206)

    Yanıtla
    +0
    -0