İstanbul'dan Berlinli güreşçilerle destek

İstanbul'dan Berlinli güreşçilerle destek

ABONE OL
14:42 - 16/06/2019 14:42
İstanbul'dan Berlinli güreşçilerle destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
İstanbul’dan Berlinli güreşçilerle destek
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Güreş Şubesi, Berlin Türk Güreş Kulübü Yöneticileri çalışmalarını birlikte sürdürmek üzere kardeş kulüp ilan etti.
Berlin’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediyespor Genel Sekreteri ve Güreş Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yaşar, Berlin Türk Güreş Kulübü Başkanı İbrahim Dedeoğlu ve yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek, iki takım arasında bağların güçlendirilmesi için çaba harcayacaklarını dile getirdiler.

ist-brl-gures-dest-b.jpg
ist-brl-gures-dest-c.jpg

Berlin Türk Güreş Kulübü spor salonunda yapılan iki kulüp arasındaki kardeş kulüp anlaşmasında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Güreş Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yaşar, ”Buradaki amacımızın iki takım arasındaki bağların güçlendirilmesi, yani gurbet elde Türkiye’den tatlı bir seda, tatlı bir ses, nihayetinde gönlümüzden geçen buradaki vatandaşlarımızın başarılı olması ve ülkelerini uluslararası arenada temsil edilmesi açısından temennilerimizi böyle bir niyete dökmüş olduk. Birlikte çalışmalarımız neticesinde Türkiye’yi temsil edecek başarılı güreşçiler çıkarabilirsek bundan son derece mutlu olacağız. Bunda kimsenin kuşkusu olmasın, ilk etapta antrenör destekli sporcular arasında ikili kamp çalışmaları, karşılıklı geliş gidişler ve alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek dışarıya bağlı olmaksızın liglere katılabilmek, gençleri daha da heveslendirerek motife edeceğiz” dedi.

ist-brl-gures-dest-d.jpg
ist-brl-gures-dest-e.jpg

 
ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin
 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.