İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme

ABONE OL
14:42 - 01/12/2020 14:42
İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstanbul Valiliği, Corona virüsü salgını önlemleri kapsamında kamu kurumlarındaki mesai saatlerinde düzenlemeye gitti. Buna göre İstanbul’da mesai saatleri 10:00-12:30 ve 13:00-16:00 olarak belirlendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni mesai saatlerine ilişkin düzenlemeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yerlikaya paylaşımında “İstanbul’da, kamu hizmetlerini aksatmamak kaydıyla; 2 Aralık Çarşamba gününden itibaren mesai saatleri: 10.00-12.30, 13.00-16.00 olarak uygulanacaktır. Özel kanun, tüzük vb. düzenlemelerle mesai saati farklı olan kurum-kuruluşlara ait hükümler saklıdır” ifadelerini kullandı.

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından açıkladığı sokağa çıkma kısıtlaması da ülke genelinde bu gece saat 21’den itibaren geçerli olacak.

VOA tarafından geçilen İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İstanbul’da Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.