*** “İş yerinde çok kültürlülük” ödülü aldı

*** “İş yerinde çok kültürlülük” ödülü aldı

ABONE OL
11:57 - 05/12/2008 11:57
*** “İş yerinde çok kültürlülük” ödülü aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

"İş yerinde çok kültürlülük" ödülü aldı

Almanya’nın Hamburg kentinde bulunan ”Sınır Tanımayan Girişimciler” adlı derneğin yönetim kurulunda yer alan Çelik Döner işletmesinin sahibi olan Ertan Çelik, ”İş yerinde çok kültürlülük” adlı yarışmada ödüle layık görüldü

Çelik, bu konuda yaptığı açıklamada, küçük işletmeler kategorisinde verilecek 3 ödülden birini alacağını belirterek, hangi ödülü alırsa alsın sadece bu ödüle layık olarak görülmüş olmasının bile kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.

Göç ve uyumdan sorumlu devlet bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmada ödüle layık görülenler için 9 Aralık’ta Frankfurt kentindeki ”Palais am Zoo” adlı binada düzenlenecek ödül töreninde Devlet Bakanı Maria Böhmer, kimin hangi ödülü kazandığını açıklayacak.

Derneğin Genel Müdürü Kazım Abacı, yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yarışmanın küçük, orta ve büyük işletmelerle kamu sektörü olmak üzere 4 ayrı kategoride verileceğini belirterek, her kategoride birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülü verileceğini söyledi.
Birincilik ödülünün 15 bin, ikincilik ödülünün 10 bin, üçüncülük ödülünün de 5 bin Euro olduğunu ifade eden Abacı, Çelik Döner’in işletmesinde 50’den az kişi çalıştığı için küçük işletmeler kategorisinde bu ödüle layık görüldüğünü, orta ölçekli işletmelerde yarışmaya katılanların 1000’e kadar, büyük şirketlerin de 1000’den fazla kişiyi çalıştırması gerektiğini kaydetti.

Abacı, söz konusu yarışmanın göç ve uyumdan sorumlu devlet bakanlığı tarafından işletmelerde çok kültürlülüğün desteklenmesi amacıyla düzenlendiğini sözlerine ekledi. (A.A)

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.