İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi

İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi

ABONE OL
19:09 - 05/07/2021 19:09
İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türkiye’de son dönemde ele geçirilen rekor miktardaki uyuşturucu maddelere bir yenisi daha eklendi. Türkiye’nin İran’la arasındaki sınır kapısı Gürbulak’ta 462 litre sıvı eroin ele geçirildi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye’de bugüne kadar ele geçirilen en yüksek sıvı eroin miktarına ilişkin açıklamayı resmi Twitter hesabından yaptı. Bakan Muş paylaşımında, “Ticaret Bakanlığımıza bağlı Gümrük muhafaza ekipleri tarafından Gürbulak Sınır Kapısından ülkemize sokulmaya çalışılan 462 litre likit eroin ele geçirildi. Bu, Türkiye’de muhafaza ekiplerimizce likit olarak yakalanan en büyük miktar. Bakanlık personelimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ay Mersin Limanı’nda da 1,5 tonun üzerinde kokain ele geçirilmiş ve bu da yakalanan en yüksek miktar olarak kayda geçmişti.

VOA tarafından geçilen İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İran Sınırında 462 Litre Sıvı Eroin Ele Geçirildi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.