İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi

İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi

ABONE OL
21:00 - 03/02/2024 21:00
İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ablasının cenaze törenine katıldı. İmamoğlu, Akşener’e taziyelerini iletti.

İmamoğlu ve Akşener yerel seçim sürecinde İYİ Parti’nin İstanbul’da Buğra Kavuncu’yu aday göstermesinin ardından ilk kez yan yana geldi. İmamoğlu, Akşener’in ablası Mualla Özen’in cenaze törenine katıldı.

CHP İstanbul milletvekili Engin Altay ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de İzmit Gündoğdu Köyü’ndeki cenazede İmamoğlu’na eşlik etti. Törene İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. İmamoğlu, Akşener’i Gündoğdu Camii önünde karşılayarak taziyelerini sundu.

Akşener de İmamoğlu’na, “Allah razı olsun. Ayaklarınıza sağlık. Ölmüşlerinizin hepsine rahmet olsun. Çok teşekkür ederim” şeklinde karşılık verdi. Cenaze, kılınan ikindi namazının ardından Gündoğdu Mezarlığı’na getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından, hayatını kaybeden Akşener’in ablası Mualla Özen, dualar eşliğinde defnedildi.

Defin işleminin ardından mezarlıktan ayrılan İmamoğlu ve beraberindeki heyet, Akşener’e bir kez daha taziyelerini sundu. Akşener, İmamoğlu ve beraberindeki heyetin cenazeye katılımlarından duyduğu memnuniyeti, “Zahmet ettiniz. Allah razı olsun. Çok sağ olasınız. Nezaketiniz için çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi.

Akşener ve İmamoğlu daha sonra herhangi bir açıklama yapmadan mezarlıktan ayrıldı.

VOA tarafından geçilen İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İmamoğlu ve Akşener cenaze töreninde biraraya geldi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.