İGMG’den anlamlı ziyaret

İGMG’den anlamlı ziyaret

ABONE OL
23:23 - 17/04/2020 23:23
İGMG’den anlamlı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

IGMG Kuzey Bavyera bölgesi yöneticileri Süd ve Nord Klinikum ve yaşlılar evini ziyaretlerinde, yiyecek ve hediyeler verdiler.

Aralarında IGMG Bölge Başkanı İsmail Satır, Bölge Tanıtma Başkanı Murat Kudat, Ertan Sürekli ve Emrullah Kudat’ın bulunduğu IGMG Kuzey Bavyera Bölgesine bağlı bir heyet, Sağlık Çalışanlarına Teşekkür mahiyetinde, ”İyi ki varsınız adı altında, moral ziyareti gerçekleştirerek, Süd Kilinik, Hastane Müdürü Prof. Dr. Joachim FICKER ve Volkmar STAHL ‚a ile tüm hastane çalışanlarına hediye verdiler ve kahraman sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

ZİYARETTEN MEMNUN OLDU

Ziyaretten hoşnut olan Hastane Müdürü Dr. Joachim Ficker, İGMG ‘ye müteşekkir olduklarını, saygıyla selamladıklarını söyledi ve toplum olarak geçirdiğimiz bu zor zamanları birlikte atlatacağımıza inanıyorum dedi. Ficker, ziyaretin kendilerine güç verdiğini belirtti.

YAŞLILAR DA ZİYARET EDİLDİ

Sonrasında ,  Eczaneler ve Nürnberg- Fürth te yaşlılara hizmet veren Hayat Pflege dienst   ziyaret edildi. Ziyaretlerle alakalı bilgi veren IGMG Kuzey Bavyera Bölge Başkan’ı İsmail Satır, ‘’Bu dönemde taşın altına elini koyanları unutmadık unutmayız. Amacımız, bizleri yanlarında görüp bir nebzede olsa moral vermekti. Bunda da muvaffak olduğumuza inanıyor, Sağlık çalışanlarına bu anlamlı mücadelerinde başarılar dileriz.’’ dedi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN/NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.