HTBB Toplantısında, YTB Yetkilileri Projelerini Anlattılar

HTBB Toplantısında, YTB Yetkilileri Projelerini Anlattılar

ABONE OL
00:18 - 27/08/2021 00:18
HTBB Toplantısında, YTB Yetkilileri Projelerini Anlattılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg Türk Basın Birliği’nin düzenlediği geleneksel basın kahvaltısına katılan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’ndan Daire Başkanı Adem Günaydın, Uzman Ayşe Genez ve uzman yardımcısı Hazal Selin’den oluşan 3 kişilik heyet, projeleriyle ilgili basın mensuplarını bilgilendirdiler.

Harburg’da bulunan Köz Patara restoranda gerçekleşen görüşmede, 3 kişilik heyet, Hamburg Türk Basın Birliği üyeleriyle kahvaltılı bir ortamda tanışıp, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

YURTDIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZIN, TÜRKİYE’DE LOBİ ÇALIŞMASINI YÜRÜTÜYORUZ”

Türk Basın Birliği Başkan Yardımcısı Oya Pervin Pelit ile Sekreter Ali Akdemir’in yönettikleri toplantıda, Daire Başkanı Adem Günaydın, Kuzey Almanya sorumlusu Uzman Ayşe Genez’e ve yardımcı Uzman Hazal Selin’e, Hamburg manzaralı bir tabak ile, bir buket çiçek sunuldu.

Heyet toplantıda, değişik içerikteki konulardan burslar, aile ataşeliği, medya taramaları, Türkçe ana dilinin geliştirilmesine yönelik yaptıkları teşvik ödüllü yarışmalarla ilgili geniş bilgi verdiler.

Heyetin çalışmalarıyla ilgili aydınlatıcı verdikleri bilgilerin ardından, medya mensuplarından gelen değişik soruları cevaplandırdılar.

Toplantı sonunda heyet ile, basın mensupları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son derece verimli geçen toplantının ardından, Türkiye’den gelen konuklar uğurlandı. Daha sonra, Hamburg Türk Basın Birliği üyeleri, kendi aralarında belirledikleri gündem maddelerini görüşmeye devam ettiler.

Fotoğraflar: Kadir Taçgın

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.