Hollanda’da da Bıçaklı Saldırı

Hollanda’da da Bıçaklı Saldırı

ABONE OL
23:15 - 29/11/2019 23:15
Hollanda’da da Bıçaklı Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İngiltere’de Londra Köprüsü’nde yaşanan bıçaklama olayının ardından benzer bir saldırı daha bu sefer Hollanda’da oldu. Olay, Lahey’in en işlek alışveriş caddelerinden birinde meydana geldi.

Polis yetkilileri, bıçaklı saldırıda üç kişinin yaralandığını açıkladı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans geldi. Kentin tarihi kesimine yakın bir bölgede yer alan cadde kordon altına alındı.

Lahey polisinden yapılan açıklamada, olayla ilgili olarak 45-50 yaşlarında bir erkek şüphelinin arandığı belirtildi. Kuzey Afrika kökenli olduğu tahmin edilen şüphelinin şal ve gri eşofman giydiği bilgisi verildi.

Saldırı, Kara Cuma nedeniyle alışveriş yerlerinin kalabalık olduğu bir zamanda düzenlendi.

Polis sözcüsü Marije Kuiper AP haber ajansına telefonla yaptığı açıklamada, bıçaklamanın terör olayı olup olmadığının henüz net olmadığını söyledi.

İngiltere’nin başkentinde de bugün Londra Köprüsü’nde bıçaklama olayı yaşanmıştı. Londra Emniyeti Terörle Mücadele Birimi Komiseri olayı terör saldırısı olarak nitelerken, polis saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.