Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı

Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı

ABONE OL
10:00 - 29/11/2021 10:00
Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Hilton’dan zamana uygun anlamlı kampanya: Dünyayı Gezin!

Hilton, müşterilerin favori uluslararası destinasyonlarından bazılarındaki deneyimlere benzer olan yerel alternatifleri keşfetmeleri için ilham veren “Dünyayı Gezin” adlı yeni pazarlama kampanyası başlattığını duyurdu.

Hilton, tüketicilere kendi ülkelerinin zenginliklerini keşfetmeleri için önerilerde bulunuyor.

Birçok seyahat kısıtlamasının devam ettiği ve uluslararası seyahatlere çıkmanın karmaşık olduğu bir zamanda Hilton, tüketicilerin yeni bir şeyler keşfetmeye istekli olduğu inancı işe bir kampanya hazırladı.

Dünyayı Gezin

Tüketicilerin birçoğu evlerine yakın noktalara seyahat etmeyi tercih ettiğinden bu kampanyada daha kolay erişilebilir olan yurt içi seyahatlerinde yurtdışına benzer şekilde harika deneyimler zenginliği sunmayı amaçlıyor.

Hilton bu yıl, Asya Pasifik’te kapsamlı bir özel tüketici araştırması yürüttü ve ailelerin ortalama yüzde 34’ünün artık pandemi öncesine kıyasla daha aktif bir şekilde yurt içi seyahat rezervasyonu yapmak istediğini tespit etti.

Hilton Asya Pasifik kıdemli başkan yardımcısı ve ticari direktörü Ben George, „seyahat etmek veya sevdiklerinizle yeniden bağlantı kurmak için önemli bir bastırılmış talebin olduğunu anlıyoruz ve misafirlerimizin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

Hilton Asya Pasifik’te 500 oteliyle gezginlerin bu yerel deneyimlerle bağlantı kurması için 11 güvenilir marka ile olağanüstü konukseverlik sunuyor.

Hilton’unu en son ‘Dünyayı Gezin’ pazarlama kampanyası ile Japonya, Avustralya, Malezya ve Tayland gibi büyük yerel seyahat pazarına sahip ülkelerde yerel tüketicilere tatil ilhamon vermeyi amaçlıyor.

‘Kendi ülkenizde uluslararası seyahat hedeflerini yaşayabileceğiniz deneyimleri karşılıyoruz ‘

“Dünyayı Gezin”, Avustralya, Japonya, Tayland ve Malezya’daki birçok Hilton otelinden erişilebilen uluslararası esinli seyahat için sonsuz seçenekleri ön plana çıkarıyor. Bu ülkelerde kültür, doğa, macera, fazlası ile var, yemek ve şarap sıkıntısı zaten yok.

AVUSTRALYA: Melbourne sokaklarında bir kafede sanki Roma sokaklarındaymış gibi bir espressoyu yudumlamaktan, Bordeaux üzüm bağlarını Barossa Vadisi ve dünyaca ünlü şirazıyla aynı duyguları yaşayabilirsiniz. Darwin’in hemen dışındaki Litchfield Ulusal Parkı’nın vahşiliğini yerinde deneyimlemeye kadar ayrı bir mutluluk hissedebilirsiniz. Amazon’da ya da Maldivler’deymiş gibi Cairns’te Büyük Set Resifi’nde dalış yapabilirsiniz.

JAPONYA: Tayland ve Vietnam’ın sokak yemeklerini Osaka’da tadın.

Kanada’daki dağlar yerine Niseko’nun yamaçlarında gezmeye veya Paris yerine Ginza ve Shibuya’da terapi almaya kadar her şey Japonya tatilinde de var.

TAYLAND: Singapur ve Los Angeles yerine Pattaya’nın çatı katındaki canlı yemek ve içme deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmaya ne dersiniz?

Amsterdam ve Venedik yerine geleneksel ahşap tekne ile Bangkok’un su kanallarını keşfetmeye veya kumlu plajları ve kristalleri için Koh Samui’de güneşlenmek çok güzel.

MALEZYA: Portekiz döneminin güzel kalıntılarını ve tarihi yerlerini neden Malacca’da yalamıyorsunuz? Kuala Lumpur’un sadece bir saat dışındaki büyüleyici Fransız köyü Colmar Tropicale’ye günübirlik gezide Fransız yemekleri tadabirsiniz? Veya Bali’deki Ubud’un pirinç teraslarına ve ormanlarına alternatif olarak Sabah, Kota Kinabalu’daki Kokol Tepeleri’nin yemyeşil manzaraları ve rahatlatıcı doğasında huzur bulabilirsiniz.

Hilton Hakkında

Hilton, 122 ülke ve bölgede 6.700’den fazla mülk ve 1 milyondan fazla odadan oluşan 18 birinci sınıf marka portföyüne sahip lider bir küresel konaklama şirketidir. Resim: © Hilton

TOUREXPI tarafından geçilen Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Hilton ‘Dünyayı Gez’ Kampanyasını Başlattı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.