Helmstedt`de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Helmstedt`de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

ABONE OL
01:08 - 02/11/2019 01:08
Helmstedt`de Cumhuriyet Bayramı coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Helmstedt Alevi Kültür Derneği, canlı müzik eşliğinde Cumhuriyet Bayramı’nı coşku ile kutladı.

Kutlama etkinliğinde; Dernek üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı İsmail Kartal, “Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde; dernek üyelerimiz, davetlilerimiz ve şehrimizdeki vatandaşlarımızla birlikte olduk. Bizler için, ‘Cumhuriyet’ milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın simgesidir. Bu anlamlı güzel günde; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi şükran ve rahmetle andık. Bu kapsamda birlikte olduğumuz misafirlerimizin duygu ve düşüncelerini aldık.

Saz ile canlı müzik eşliğinde Türkülerimiz; Belgesel ve Fotoğraflarla güzel geçen bir günün sonunda misafirlerimize ikramda bulunduk.

Düzenlediğimiz bu etkinlik vesilesiyle gurbetçi vatandaşlarımız gerek Tokat, Trabzon, İzmir, gerekse Çorum, Malatya, Muğla her yerden vatandaşımız var. Büyük Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne ve birliğine, demokrasi ve cumhuriyetimize bağlıyız.

Etkinliğimizin amacı ise 96’ıncı yılda Cumhuriyet’imizi bir arada içerisinde kutlamak, sahip çıkmaktır. Bu amaçla arkadaşlarımız toplandılar ve de herkese bir mesaj veriyoruz. Cumhuriyet bir fazilettir, Cumhuriyet bizim rejimizdir diyoruz. Hepimizin bu güzel bayramı, kutlu ve mutlu olsun” dedi.

ha-ber.com/Serkan Çağatay / Helmstedt

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.