''Hedefim dünya şampiyonluğu''

''Hedefim dünya şampiyonluğu''

ABONE OL
00:53 - 16/06/2019 00:53
''Hedefim dünya şampiyonluğu''
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
”Hedefim dünya şampiyonluğu”
Almanya’daki Türk boksörlerden Gökalp Özekler, hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi
Hamburg’da Boxsporthalle’de EC Avrupa Birleşim Boks Kulübü tarafından düzenlenen boks galasında, orta sıklette Polonya’lı rakibi Mariusz Biskupski’yi yenen Özekler, maçtan sonra yaptığı açıklamada, zorlu bir karşılaşma olduğunu, antrenörü Oktay Urkal’ın kendisine verdiği taktikleri uygulayarak galip geldiğini belirterek, ” Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonluğunu elde etmek” dedi.

Uluslararası Almanya Boks Şampiyonası’nın 9 Nisanda yapılacağını ve kendisinin bu şampiyonaya katılacağını bildiren Özekler, burada başarılı olmak için çok iyi hazırlanacağını kaydetti.
Gala kapsamında yapılan diğer karşılaşmalarda, Yavuz Keleş Polonya’lı rakibi Artur Gretschet’i 2. rauntta teknik nakavtla, ağrı sıklette Serdar Uysal ve orta sıklette Çağrı Ermiş rakiplerini puanla yenerken, yarı ağrı sıklette Köksal Orduhan Alman rakibi Lukus Schulz’a mağlup oldu.

turk-boks-duny-samp-c.jpg

EC Avrupa Birleşim Boks Kulübü 2. Başkanı Erol Ceylan, galada karşılaşmalara katılan Türk boksörlerinin geleceklerinin parlak olduğunu ifade ederek, kulüp olarak Türk boksörlerin bu başarısından büyük gurur duyduklarını belirtti.
Almanya’dan tanınmış boksör Cengiz Koç’u da kulübe getirdiklerini vurgulayan Ceylan, Türkiye’de de bir boks galası düzenleyeceklerini kaydetti.

turk-boks-duny-samp-b.jpg

ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.