“Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz”

“Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz”

ABONE OL
00:24 - 30/05/2021 00:24
“Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İstanbul’da Çamlıca Kulesi Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul’un temelinin Haziran ayının sonunda atılacağını açıkladı.

Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada Kanal İstanbul projesine ilişkin şunları söyledi:

“Bitmedi, şimdi inşallah Haziran ayının sonunda falan Kanal İstanbul’u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz. Rahatsız olanlar var, olacaklar, varsın olsunlar. Biz bu eserleri İstanbulumuza, İstanbullu bütün vatandaşlarımıza kazandırdıkça onların onuru, onların bunlardan inanıyorum ki şevk alacağı bir İstanbul. Kanal İstanbul’u İstanbul’a kazandırdığımızda İstanbul’un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul’un üzerinde altı tane köprü göreceksiniz. Bu altı köprüyle adeta Kanal İstanbul’un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle beraber İstanbul bir başka olacak. Daha başka bir güzel olacak. Ya bunlar nereden çıkardı bunları diyecekler. Kim O malum tipler. Ama biz yapacağız.”

VOA tarafından geçilen “Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Haziran Sonunda Kanal İstanbul’un Temelini Atıyoruz” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.