Hanlı kardeşler geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar

Hanlı kardeşler geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar

ABONE OL
09:48 - 06/07/2019 09:48
Hanlı kardeşler geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hanlı kardeşler geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyorlar

Eski güreşçilerimizden Sinan Hanlı ve Şemsi Hanlı kardeşler Berlin Reinickendorf İlçesi’nde çalışmalarını sürdürdükleri Berlin KSV Reinickendorf Güreş Kulübü’nün tanıtımına katılan Berlin eski Güreş Federasyonu Başkanı Eberhart Bittner, Reinickendorf CDU Parti Bezirksstadrat Aile, Gençler, Okul ve Spordan Sorumlu Toplas Dollase, ve CDU Parti Eyalet Milletvekili Burkart Dregger, katıldılar.

Sinan Hanlı, güreşe küçük yaşta üç kardeş birlikte başladılar Türk Güreş kulübünde sayısız şampiyonluklara katılarak birincilikler kazandılar. 

Türkiye Güreş seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olarak Türk Milli Takımla katıldığı Amerika’nın Missuri Şehrinde 15-16 yaş yıldızlar dünya şampiyonu olarak altın madalyayla Berlin’e döndü. 


Alman birinci lig güreş takımlarından Allen ve Lukkenwalde takımlarında uzun yıllar güreşti. Daha sonra güreşte yüksek lisanslı antrenör diploması alarak geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek üzere abisi Şemsi Hanlı ile birlikte çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyorlar.

KSV Reinickendorf Güreş Kulübü Antrenörü Sinan Hanlı ve abisi Şemsi Hanlı, Reinickendorf İlçesi’nde  anne babalar tarafında büyük ilgi duyulduğunu ve gittikçe de artan bir istek olduğuna dikkat çekerek, antrenman günlerini beş güne çıkardık iki minder üzerinde yaptığımız çalışmalara minik, genç ve kız güreşçi olmak üzere 98′ talebemize güreş antrenmanı veriyoruz ve bunları üç bölüme ayırdık yeni gelenler, biraz daha öğrenenler, müsabakalara hazırladığımız güreşçiler olarak ayırdıklarını dile getirildi.    

ha-ber.com/Orhan Önaldı
  

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.