Hamburg'da yılın son ''Boks Galası''

Hamburg'da yılın son ''Boks Galası''

ABONE OL
00:48 - 16/06/2019 00:48
Hamburg'da yılın son ''Boks Galası''
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Hamburg’da yılın son ”Boks Galası”
Almanya’nın Hamburg kentinde, EC Avrupa Birleşim Boks Kulübü tarafından yılın son ”Boks Galası” düzenlendi
Alsterdorfer Sporthalle Salonu’nda düzenlenen ve kentin tanınmış sunucularından ”Bedo” lakaplı Bülent Kayaturan’ın sunduğu galada, Türk boksör Çağrı Ermiş, orta sıklette Alman rakibi Artem Runde’yi puanla yendi.
Yarı ağır sıklette mücadele eden Türk boksör Yavuz Keleş ise 3. rauntta Polonyalı rakibi Gregory Soszynski’nin bir yumruğuyla yere düştü ve maçı nakavtla kaybetti.

hamb-boks-gec-b.jpg

Galanın finalinde ringe çıkan ve bugüne kadar yaptığı altı maçı da kazanan orta siklet boksörü Gökalp Özekler, Litvanyalı rakibi Surik Donsdean’ı 6 rauntluk karşılaşma sonunda puanla yendi.
Özekler, karşılaşma sonrası, 26 Şubat 2011 tarihinde Hamburg’da Almanya Uluslararası Boks Şampiyonluk maçı düzenleneceğini anımsatarak, ”Benim için bu galibiyet bir basamak oluşturdu. Amacım Avrupa Şampiyonluğu’na kadar ilerlemek. Tabii her şey birden olmuyor. Şu ana kadar hiçbir karşılaşmada yenilmedim. Almanya Şampiyonluk maçına çok iyi hazırlanmam gerekiyor” dedi.

hamb-boks-gec-c.jpg

Gecede ayrıca, EC Avrupa Birleşim Boks Kulübü Başkanı ve eski Avrupa Şampiyonu boksör Orkay Urkal’ın menajerliğinde daha önce Avrupa şampiyonluğu için mücadele eden Kai Kurzawa, Gürcistanlı rakibi Armen Azizian’ı puanla yendi.

Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Bosnalı Muhammed Kahrimanov’un sopa ve şişe kırdığı gösterisi de galada büyük ilgi gördü.
Galaya, EC Avrupa Birleşim Boks Kulübü 2. Başkanı Erol Ceylan, yönetmen Fatih Akın, Akın’ın yönetmenliğini yaptığı ”Soul Kitchen” filminin senaristlerinden Adam Bousdoukos, Hamburg Eyalet Meclisinin bağımsız üyesi Bülent Çiftlik’in de aralarında yer aldığı yaklaşık 400 davetli katıldı.

hamb-boks-gec-d.jpg

ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.