Hamburg Trabzon Derneği İftar Yemeği Verdi

Hamburg Trabzon Derneği İftar Yemeği Verdi

ABONE OL
11:08 - 20/04/2022 11:08
Hamburg Trabzon Derneği İftar Yemeği Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg’un Wilhelmsburg semtinde bulunan Class Salonunda düzenlenen, Hamburg Trabzonlular ve Trabzonspor Taraftarları Derneğinin verdiği iftar yemeğine yoğun bir katılım ve ilgi oldu.

Hamburg T.C Başkonsolosu Emine Derya Kara’ ve Hamburg Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Lütfı Dede’nin de katıldığı iftar Lütfi yemeği, Hamburg iş, sanat, spor, siyaset, sivil-toplum temsilcileri ve inanç camiasını bir araya getirdi.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Class düğün salonu sahibi Veli Can’ın katkı verdiği iftar yemeğine, Trabzonlular Derneği Başkanı İlhan Yılmaz ev sahipliği yaparken, iftara katılanlar arasında, Hamburg Eyalet meclisi SPD milletvekili Barış Öneş, eski Merkez ilçe meclis üyesi Bayram İnan, SPD merkez ilçesi yönetim kurulu üyesi Ali Kazancı, TGH başkanı Murat Kaplan, Avrupa İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Emin Süzen, Avrupa Urfalılar Derneği Başkanı Ali Baba Çoşkun, yardımcısı Ahmet Arslan, TGH Başkan Yardımcıları Derya Tuncel ile Önder Zeybek, HADD Başkanı Serdar Temur, Hamburg ADD yönetim kurulu üyeleri Şuayip Karakuş, Mehtap Kaplan Gökce, Hamburg Türk Kültür merkezi başkanı Şahin Almaoğlu, Türk Veliler Birliği Başkanı Azmi Akgül. Hamburg Galatasaray Derneği Başkanı Nihat Kırmızı, eski başkan Ziya Toprak ve yönetici Ercan Uzunpınar, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek, başkan yardımcısı Himmet Keklikçi, yönetim kurulu üyesi Şenay Aydın, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Ertaş Akçelik, Sivaslılar Derneği Başkanı Ruhi Özer, Irak Türkmenleri Derneği Başkanı Remzi Jasim, Türk Kadınlar Derneği kurucu Başkanı Birsen Çelik, Sanatçı Pınar Ergin, sanatçı Doğan Öztürk, Hamburg Türk Basın Birliği başkan yardımcısı Erdal Altuntaş, eski başkan Mehmet Atak, gazeteciler Nebahat Uzun, Kadir Taçkın, Naciye Aslan, İşadamlarından, Halis Başbuğ, Mehmet Üzümcü, Şeref Ünüvar, Celal Pamukoğlu,  Bülent Güven, Turgut Duman, Hasan Sabancı, Ömer Polat ve iş kadınları Vildan Uludağ, İmren Mutu, Orkide Kundullu Akpolad olmak üzere çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

BAŞKAN İLHAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR ve ÇAĞRI

Class düğün salonu yöneticisi ve sanatçı kimliği ile tanınan Yücel Acar’ın sunum yaptığı iftar yemeğinde, Hamburg T.C konsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Osman Dikeç, Ramazan ayı ve Oruç hakkında açıklama yaptı. Mescid-i Aksa Camii Din görevlisi Orhan Akbana ezan ve ilahi okudu.

Daha sonra kürsüye çıkan Trabzonlular Derneği Başkanı İlhan Yılmaz’da yaptığı selamlama konuşmasından sonra, iftara katılan herkesi Altona semtinde TGH salonunun olduğu açık alanda yapılacak olan 23 Nisan Çocuk Bayramı şölenine katılmaya davet etti.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Wilhelmsburg semtinde bulunan Class Otel Salonunda düzenlenen ve siyasilerin de yer aldığı iftar programına katılan, Hamburg T.C Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara yaptığı konuşmasında, programa davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik, beraberlik, hoşgörü kardeşlik mesajları vererek, “Her türlü ırkçılığa karşı hoşgörüye ihtiyaç var. Trabzon’un T’si Türkiye’nin T’si dir. Bugün burada hep birlikte oturulan bu iftar sofrasında hoşgörüden ve sevgiden güzel örnekler veriliyor” dedi.

Birlikte yenilen iftar menüsünün ardından, BİG e.V Hamburg bölge başkanı Mehmet Karaoğlu ‘nun dua konuşması ile son bulan program sonunda, günün anlamı üzerine hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.