Hamburg Fenerbahçe ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı

Hamburg Fenerbahçe ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı

ABONE OL
13:36 - 20/07/2020 13:36
Hamburg Fenerbahçe ‘Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ha-ber.com/Ali Akdemir/Hamburg

Almanya’nın liman kenti Hamburg’da, Dünya Fenerbahçeliler günü, Hamburg Fenerbahçe derneği tarafından organize edilen nezih bir etkinlikle kutlandı.

Derneğin Notkestraße 89, adresinde çok sayıda kişinin katılımıyla düzenlenen kutlama etkinliğinde, pastayı, derneğin başkanı Mustafa Çömlek ve Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucu başkanı Musa Özer birlikte kestiler.

MUHTEŞEM GEÇEN KUTLAMA

Başkan Mustafa Çömlek yaptığı konuşmada, gelen üyelere teşekkür ederek, ” Koronavirüs pandemi sürecinde birçok etkinliğimizi iptal etmek zorunda kaldık. Geçirdiğimiz sıkıntılı dönemlerde dahi, takıma desteğini sürdüren fedakâr ve vefakâr taraftarlarımızla ne kadar övünsek azdır. Benimle birlikte bu önemli günü simgeleştiren pastamızı kesen, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucu başkanı Musa Özer’e teşekkür ederim” dedi.

Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucu başkanı Musa Özer’de, şahsına yapılan davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ” bana pastayı birlikte kesme teklifinde, jestinde ve nezaketinde bulunan başkan Mustafa Çömlek’e ve Fenerbahçe derneği üyelerine bende teşekkür ediyorum. Dünya Fenerbahçeliler gününüz kutlu olsun” dedi.

Derneğin başkan ikinci başkanı ve vekili olan Himmet Keklikçi ve yönetim kurulu üyesi Şuayip Karakuş ise, derneğin 20 kuruluş yılı ile ilgili, 2021 yılında, kapsamlı bir kutlama şöleni hazırlığı içerisinde olduklarını belirttiler.  2021 yılından itibaren her ay bir etkinlik yapmayı planladıklarını belirten Keklikçi, ” Özellikle dernek lokaline sahip olmamız bizlere önemli bir avantaj sağladı.  Dernek yeri seçimimizin doğru ve isabetli olması da   çok önemliydi dedi” dedi.

Derneğin kadın kolunun yürüttüğü başarılı çalışmalar sonucu, kadın üyelerin dernek faaliyetlerine aktif katılımları bu kutlama etkinliğinde de gözlerden kaçmadı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI ELDEN ELDEN DOLAŞTI

Hamburg Fenerbahçeliler derneği tarafından Türkiye’den getirtilen, 2010-2011 şampiyonluk kupasına bu özel günde yoğun bir ilgi oldu. Kupa etkinlik boyunca boş kalmayarak elden ele dolaştı.  Hamburg Fenerbahçeliler Derneği üyeleri şampiyonluk kupasıyla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Coşku ve heyecanın hâkim olduğu muhteşem etkinlikte, yılların sanatçısı Özcan Süer olmak üzere, çok sayıda kadın üyenin etkinlikte yer alması   dikkat çekti. Derneğin üyelerinden Hamburglu göçmen kökenli siyasetçilerden Bayram İnan, EUBA yönetim kurulu üyesi Urfalı iş adamı Keko Abdi Dağlum, Kaplan Döner’in sahibi Musa Özer, Şuayip Karakuş ve Himmet Keklikçi etkinlik boyunca, siyaset, spor ve iş dünyası üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdikleri görüldü.

Diğer bir masada ise, kutlama etkinliğine Lübeck ve Elmshorn’dan   katılan Selim Kavcıoğlu, Cem Güneyli ve Osman Su arasındaki spor üzerine gerçekleşen heyecanlı ve hararetli konuşmalar etraftakilerin dikkatini çekti.

Açık alanda yapılan kutlamada, gelen üyelere özel olarak hazırlanan köfte ekmek, sucuk ve bol çeşitli içecekler ikram edildi.

 

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.