***  Güreşçilerimiz iddialı geliyor

*** Güreşçilerimiz iddialı geliyor

ABONE OL
23:58 - 15/06/2019 23:58
***  Güreşçilerimiz iddialı geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

HEDEF ŞAMPİYONLUK !

Güreşçilerimiz, geçen sezon, Almanya I. Güreş Ligi’nde kazandıkları tecrübeyle şimdi daha iddialılar

Geçen yıl büyük başarı göstererek Almanya birinci Güreş ligine çıkın Berlin Türk Güreş Kulübü ligi ikinci olarak bitirdi. Gelecek yıl şampiyon olabilmek için hazırlıklara başlayan Berlinli güreşçiler işi sıkı tutuyorlar.
guleszienstantane.jpg
celikzportret.jpg„ATA SPORUMUZU YAŞATACAĞIZ!“

Wedding’de 1981 yılında emektar güreşçilerin kurduğu kulüp aynı zamanda güreş ligi’nde Play-Off karşılaşmalarına kadar yükselme başarısı gösterdi. 2008-2009 güreş sezonuna yeni bir yönetimle devam etme kararı alan çiçeği burnunda başkan Ayhan Çelik hedeflerinin Ata sporunu daha ileri götürmek olduğunu söyledi. Şampiyonluk için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirten Çelik sporcularına çok güvendiğini vurguladı.

Fatih Özbaş’ın antrenörlüğüne son verildi

Kulübün Alman birinci ligine çıkmasına büyük katkıda bulunan ve üç kez üst üste Almanya şampiyonu olan, eski milli güreşçilerimizden Fatih Özbaş’ın görevine ise son verildiği açıklandı. Antrenörlüğü kulübün emektar güreşçilerinden, takım kaptanı Ramazan Aydın üstlendi. Aydın 15-16 yaş yıldızlarda dünya üçüncülüğü elde etmişti. Aydın’ın gençlerde Almanya birincilikleri, yetişkinler 68-74 kilo-grekoromen stilde ikincilik ve üçüncülükleri bulunuyor.
Aydın hem güreşecek hem arkadaşlarını çalıştıracak 
Ramazan Aydın, yeni sezonda hem güreşecek hem de antrenörlük yapacak. Geçen sezon takımın birinci Alman güreş ligine çıkmasında büyük emeği geçen, Ramazan Aydın’a „ha-ber.com“ olarak yeni sezonda görevinde başarılar dileriz.

TRANSFERLERLE TAKIMI GÜÇLENDİRDİLER

2008-2009 Almanya Güreş liginde şampiyonluğa hazırlanıyorlar Berlin Türk Güreş Kulübü yeni yönetimi, güreş sezonunda Almanya şampiyonasında biz de varız dedirtecek tarz da, yaptıkları transferlerle liglerde iddalı olduklarını dile getirdiler. Dünya, Avrupa ve olimpiyat oyunlarında mindere çıkan ve birçok başarılara isimlerini yazdıran 12 güreşçi ile anlaşarak renklerine katan Türk güreş kulübü liglerin başlamasını heyecanla bekliyorlar.
guleszikiliresimz.jpg
Türk Güreş Kulübünün kadrosu, Salis Abdullayev, Şenol Aydın, Kadir Aka, Yener Dağdemir, Ümit Esen, Abdurraman Eren, Bülent Dağdemir, Selami Akosman, Mahmut Tosun,Ramazan Aydın, Abdul Aziz Yavuz, Gregor Holon, Markus Bluhm, Miclo Tsetskhladze, Maxim Petkov, Marian Sandu, Emil Milev, Arkadius Böhn, Emin Eminov, Wojciek Sadowski, Tengiz Dolidze, Staimis Dinev, Georki Zlatanski, Marek Mikulski, isimlerinden oluşan kadroyu reklerine kattıklarını açıkladılar. Orhan Önaldı-ha-ber.com
gulesz44z22.jpg

 
 
 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.