Güreşçiler kıyasıya mücadele ettiler

Güreşçiler kıyasıya mücadele ettiler

ABONE OL
00:05 - 16/06/2019 00:05
Güreşçiler kıyasıya mücadele ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Güreşçiler kıyasıya mücadele ettiler
Enternasyonal Berlin serbest güreş şampiyonasında Türk güreşçilerimiz Büyükler, Ümitler, Gençler ve Kızlar katagorilerinde yapılan müsabakalarda kilolarında 4 altın, 3 gümüş ve 1 de bronz madalya kazandılar
Berlin Treptow İlçesinde, SV Luftfahrt güreş kulübünün salonunda, yapılan karşılaşmaları izlemeye gelen çok sayıda anne ve babalar heyecan dolu dakikalar yaşadı.
Berlin Oberliga güreş takımlarından SV Luftfahrt adına büyüklerde mindere çıkan iki güreşçimizden 74 kiloda Doğukan Karakuş, birbirinden güzel müsabakalar sergiledi. Güçlü rakipleri arasından sıyrılarak birincilik kürsüsüne bileğinin hakkıyla çıkan Karakuş, altın madalyayı kazandı. Diğer Türk güreşcimiz Muhammet Yücel, ağır siklette çıktığı final müsabakasında Alman rakibi karşısında umduğunu bulamadı ve rakibine yenilerek gümüş madalya ile yetindi.

ent-gures-samp-berl-y.jpg
Enternasyonal Berlin büyükler serbest güreş şampiyonasında 55 kiloda Azer Mehmedov, 74 kilo Doğukan Karakuş, altın madalya kazanırken, ağır kiloda Muhammet Yücel, gümüş madalya ile yetindi.

Almanya birinci lig temsilcimiz Berlin Türk Güreş Kulübü A-B-D gençlerde 4 güreşciyle katıldı. 42 kiloda Mehmet Sarı ve 54 kiloda Enes Uyan birincilik madalyası alırken, 31 kiloda Melih Akçin ve 38 kiloda Feyyaz Sözen final karşilaşmalarında rakiplerine yenilerek ikincilik madalyası ile yetindiler.

ent-gures-samp-berl-c.jpg
Berlin Türk Güreş Kulübü güreşcilerinden B-gençlerde kalabalık bir gurupta mücadele eden 54 kilo Enis Uyan, Berlin şampiyonu olurken ilerisi için ümit verdi.

Berlin Türkgücü güreş takımından, gençlerde 50 kiloda Seytullah Koçulu ve 54 kiloda İbrahim Erkovan birincilik madalyası kazandı. 

ent-gures-samp-berl-b.jpg

Türk güreşçileri arasında Tek Türk kız güreşçimiz gençlerde mindere 50 kiloda çıktı. İlkokul 4. sınıf öğrencisi Sultan Dikmen, grubunda erkek ve kız olmak üzere tüm rakiplerini teker teker yenerek final öncesi şanssız bir yenilgi alarak bronz madalyayla yetindi.

ent-gures-samp-berl-z.jpg

Orhan ÖNALDI – ha-ber.com 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.