Gurbetçiler gitti, esnaf üzüldü

Gurbetçiler gitti, esnaf üzüldü

ABONE OL
10:12 - 18/10/2021 10:12
Gurbetçiler gitti, esnaf üzüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen’le @AVRUPADAN haberler tarafından geçilen Gurbetçiler gitti, esnaf üzüldü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Gurbetçiler gitti, esnaf üzüldü haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Ama halkıyla devletiyle yarım asırdır bu insanların sırtına semer vurdunuz bindiniz, hiç inmek bilmediniz ki, ve halen eşek gibi binmektesiniz. Nankörlüğünüz ise bir başka, ve avrupalı gırbetçilere bakışınız hep ard niyet dolu, yıllardır kazıklamaktan bıkmadınız usanmadınız. Edirne kapalı çarşıdan başlamak üzere ta Kars’a, Ağrı’ya kadar, Karadeniz bölgesi, Ege bölgesi, Akdeniz bölgesi, Turizm sektöründe, Sanayici, Esnaf, Tüccar, İnşaat sektörü Müteahhit, Sarraf, Köylüsüne kadar hepiniz EKMEK yediniz. Sanırım en iyisini en doğrusunu 45 YIL gibi bir zaman siyasetin içinde Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlık yapmış birinin söylemiş olmasını hiç kimse itiraz edemez.
    https://www.hurriyet.com.tr/avrupa/turkiye-gurbetcinin-parasiyla-yapildi-29348551
    https://www.hurriyet.com.tr/avrupa/almanya-nin-icinde-bir-turkiye-var-29336157

    Yani 1970’li yıllarda 70 Cent’e muhtaç olan Türkiye Cumhuriyetinde halkın yamalı çorap, yamalı pantolon, yamalı çeket giydikleri dönemde üleknin İhracatı 1 Milyar dolar iken, ülkemize bu rakama eşit denk miktarda 1 Milyar dolar İŞÇİ dövizi girdiği günleri siz vatandaşlar ne çabuk unuttunuz. Siz halk olarak bunları bilmiyor olabilirsiniz. Ancak peki ya baştaki bize Vefa borcu olan Türkiye Cumhuriyeti Devletin Hükümetleri ve Siyasilere ne olduda onlarda unuttu. Hepinize yazıklar olsun, yuh, yuh, yuuuuhhh.

    Yanıtla
    +0
    -0