Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı

Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı

ABONE OL
14:19 - 31/05/2021 14:19
Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yurtdışında gerçekleştirdiği bir operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Selahaddin Gülen’in hangi ülkede yakalandığına dair bir açıklama yapılmadı. Yakalanarak Türkiye’ye getirilen Selahaddin Gülen’in örgütün üst düzey yetkilileriyle yakın temas içerisinde bulunduğu ve onların yardımıyla 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurtdışına kaçtığı ifade ediliyor.

Selahaddin Gülen hakkında silahlı terör örgütüne üye olmak suçu haricinde küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı suçlamasıyla da yakalama kararı olduğu belirtiliyor.

Selahaddin Gülen’in bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli bir ismi yakaladık diyerek ifade ettiği kişi olabileceği ifade ediliyor.

VOA tarafından geçilen Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Gülen’in Yeğeni MİT Operasyonuyla Yurtdışında Yakalandı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.