Gökalp ringde fırtınalar estirecek

Gökalp ringde fırtınalar estirecek

ABONE OL
23:42 - 06/05/2012 23:42
Gökalp ringde fırtınalar estirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Gökalp ringde fırtınalar estirecek

Almanya’nın Göppingen kentinde 11 Mayıs gecesi ring çıkacak olan Gökalp Özekler, patlamaya hazır bomba gibi

WBC Orta Sıklet Akdeniz Kemeri için Tunus göçmeni Fransız Mouez Fhima’ya karşı yumruk sallayacak olan sporcumuz antrenman salonundan dışarı çıkmıyor. Saldırganlığı ve ringde hiç pes etmemesi nedeniyle Ringlerdeki adı ‘Pitbul’a çıkan Özekler, bu maç için olağanüstü bir antrenman temposu geçirdiklerini belirterek, ‘Benim en büyük hedefim dünya şampiyonu olarak Türk’ün adını dünyanın zirvesine yazdırmaktır. Bu doğrultuda elimden gelen her şeyi son damlasına kadar yapıyorum ve bu doğrultuda önüme çıkan tüm engelleri ezer geçerim. 11 Mayıs gecesi yapacağım karşılaşma da şu an için merdivenin bir basamağıdır üzerine basarak bir üst basamağa çıkacağım. Türk halkının arkamda olduğunu ve bana destek verdiğini bilmek bana ayrı bir güç vermektedir. Seyircilerimizi maça bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

Pomotör Ceylan, ”Gökalp, bomba gibi”
Kurmuş olduğu EC Boxing kulübüyle üç yıl gibi kısa bir sürede dünyanın zirvesine yükselen ve birçok şampiyon boksörü bünyesinde toplayan Erol Ceylan, Göalp’in büyük bir potansiyele sahip olduğunu bildirerek, ‘Gökalp eski dünya şampiyonu Cristian Sanavi, eski Avrupa Şampiyonu Rafal Jackiewicz ve bunlar gibi birçok boksörü ringe gömerek kalitesini ispatlamış kaliteli bir eldivendir. 11 Mayıs gecesi Göppingen’de rakibini devirerek dünyanın zirvesine olan yürüyüşünü sürdürecektir.
Antrenmanlarını sürekli olarak izliyorum. Şu an için çok hırslı ve istekli görünüyor. Antrenörleri Oktay Urkal ve Bülent Başer de performansından çok memnunlar şu an için yapacağımız tek şey 11 Mayısı beklemektir. Türk boksörlerin ellerinden tutacağız ve olarak desteğimi her zaman sürdürerek dünyanın zirvesine taşımak için verdiğim çabalar sürecektir. Bu yolda ülkemizin ve özellikle spor bakanlığımızın desteğini de bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

ha-ber.com / Vedat Alyaz / STUTTGART 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.