Genç gazeteci Levent Danık son yolculuğuna uğurlandı

Genç gazeteci Levent Danık son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
23:25 - 23/03/2021 23:25
Genç gazeteci Levent Danık son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

GÖZLERİ GÜLEN İNSAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

“Dörtnala bir yaşamın, ışıklarını görebilirdik gözbebeklerinde.

Sevincin, tutkunun, Yaşama isteğinin çiçeklerini”

17 Ekim günü ani gelen bir kalp krizi sonucu vefat eden, Hamburg Türk Basın Birliği (HTBB) yönetim kurulu üyesi, 38 yaşındaki evli ve 3 çocuk sahibi genç gazeteci Levent Danık, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazını müteakip, imam Hakkı Barutçu tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra, Levent Danık’ın naaşı memleketi Denizli’de toprağa verilmek üzere Türkiye’ye gönderildi.

HTBB Üyesi Levent Danık’a Son Görev

Çevresinde son derece sevilip-sayılan kişiliğiyle tanınan Levent Danık’ın beklenmedik bu ani ölümü, başta ailesi olmak üzere, HTBB camiasında ve yakın arkadaşları arasında derin üzüntüye neden olmuştu.

Türk Basın Birliği Yönetim Kurulu Üyesi (Sayman) Levent Danık, sonsuzluk   yolculuğuna uğurlanmadan önce, Hamburg Türk Basın Birliği (HTBB) tarafından Wihelmsburg’da, Yeni Ayasofya Camii salonunda bir anma töreni düzenledi. Anma töreninde HTBB başkanı Emin Sağlık, Yönetim Kurulu üyeleri Oya Pervin Pelit, Ali Akdemir, gazeteci arkadaşları Mehmet Atak, Erdal Altuntaş, Rıza Atamtürk, Nebahat Uzun, Esma Arslan, Coşkun Coştur, Kemal Doğan, Kadir Taçgın, TGH eski yöneticilerinden Ali Kurtuldu, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği başkanı Ertaş Akçelik, Hamburg Fenerbahçe Derneği yönetim kurulu üyesi Şenay Aydın ve Camii başkanı Ramazan Karakaya da Levent Danık’ın ölümü hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

“O TIPKI BENİM EVLADIM GİBİYDİ”

Levent Danık’ın ölümünden en çok üzüntü duyan kişilerden birisi olan HTBB üyesi Rıza Atamtürk, “O tıpkı benim evladım gibiydi” derken gözyaşlarına hâkim olamadı ve Levent Danık’tan kendisine gelen son sesli mesajı, salonda bulunanlara dinletti. Bu durumdan başta merhumun eşi, çocukları, yakınları ve salondaki bulunan arkadaşları derin etkilenirken, bir an salonda hüzünlü anların yaşanmasına neden oldu.  Ayşe Danık’ın, “Allah hiç kimseye böyle bir acı vermesin” şeklindeki sözleri ise, camii salonunda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Cenaze töreninden sonra Levent Danık’ın eşi Ayşe Danık, dayısı Şadan Çivelek ve yakın arkadaşı Kahraman Doğan gelen taziyeleri kabul ettiler.

BİR GÜZEL İNSANDI LEVENT DANIK

Cenaze töreniyle ilgili gazeteci meslektaşlarımız Naciye Aslan, Emine Sonugür, Post Hamburg (Erdal Altuntaş, Nebahat Uzun, Namık Kemal Alıcı) ve Mehmet Atak ayrıntılı olarak konuyu haberleştirdiler. Emeklerine sağlık diyorum. Zor bir görevi, kanayan yaralarına parmak basarak yerine getirdiler.

İnsan vardır güzelliğin, doğruluğun, yaşam sevincinin, erdemliliğin ve mütevaziliğin simgesidir. Levent Danık, tüm bu güzellikleri kimliğinde   taşıyan değerli bir arkadaşımız ve çalışkan bir   meslektaşımızdı.

Son derece alçak gönüllü ve mütevaziydi. Hamburg Türk Basın Birliği bünyesinde yaptığımız toplantılarda-sohbetlerde konuşurken ve tartışırken, son derece sakin konuşur, birleştirici ve kimseyi incitmeyen bir üsluba sahipti.  Çalışkan ve üzerine aldığı sorumlulukları harfiyen yerine getiren bir kişilikti.

İşte bu güzel insana ölüm denen gerçeği henüz yakıştıramadık. Ölüm çok erken geldi ve aldı götürdü ansızın aramızdan.

Ama ne yapalım ölüm de “Yaşam Kültürü “‘nün bir parçası. Bu gerçeği hepimiz görüp, yaşayacağız. Elimiz kolumuz bağlı, kabullenmekten başka bir çaremiz yok.

Güle Güle Levent, seni hep o tatlı gülümsemenle anımsayacağız.

Sen anılarımızda hep bir centilmen kişilik olarak, yaşamaya devam edeceksin.

IŞIKLAR İÇİNDE UYU! SEN BİZİ HİÇ İNCİTMEDİN, TOPRAK DA SENİ HİÇ İNCİTMESİN!

ha-ber.com/ Ali Akdemir
Fotoğraflar: Kadir Taçgın
Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.