Genç boksçular Bülent Başer'e emanet

Genç boksçular Bülent Başer'e emanet

ABONE OL
01:11 - 16/06/2019 01:11
Genç boksçular Bülent Başer'e emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
Genç boksçular Bülent Başer’e emanet

Bülent Başer, Hamburg Boks Kulübünün antrenörlük görevine getirildi

Hamburg Boks Kulübü Başkanı Jimmy Jamal Abboud, yaptığı açıklamada, Bülent Başer gibi tecrübeli bir antrenörün kulübü çalıştırmasını her zaman arzu etmiş olduklarını belirterek, “Başer’in, kulübümüzün antrenörlüğüne başlamasıyla büyük başarılara imza atacağız. Boksörlerimiz Başer’den çok şeyler öğrenecek” dedi.
Boks yaşantısına Türk Milli Takımı’nda başlayan ve Sinan Şamil Sam’in profesyonel ringlerde yaptığı tüm maçlarda yanında yer alan Başer de “Bu önemli göreve bir Türk olarak beni layık görmeleri beni çok mutlu etti. Burada aynı zamanda ülkemi temsil ettiğimin bilinci içindeyim. Kulüpte yetenekli gençler var. Bana düşen onlara doğru yolu göstererek, yükselmelerini sağlamaktır. Son dönemlerde dünya çapında yeniden yükselişe geçen boks sporunu gençlere sevdirmek için çalışacağım” diye konuştu.
Eski milli boksörlerden Bülent Başer, Vitali Klitscko’ya karşı dünya şampiyonluk maçı yapan Juan Carlos Gomez’in antrenörlüğünü yaptı. Selçuk Aydın’ın İstanbul’da kazandığı Avrupa Şampiyonluğu maçında da Aydın’ın köşesinde antrenör olarak görev yapmış olan Başer, eski Dünya Şampiyonu Herbie Hide, Aleksander Alekseev, Kai Kurzava, Ante Bilic, Gökalp Özerkler, Çağrı Ermiş, Alptuğ Öner, Buğra Öner ve eski olimpiyat şampiyonu olan Kübalı boksör Odlanier Solis’ı de çalıştırmış, şampiyon boksör Mahir Oral’ın da antrenörlüğünü yapmıştı.

boks-basar-em-b.jpg

ha-ber.com / Süheyla KAPLAN / Hamburg 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.