Fürth Türk Kültür Derneği’ne, belediyeden 10 bin Euro yardım

Fürth Türk Kültür Derneği’ne, belediyeden 10 bin Euro yardım

ABONE OL
12:53 - 02/03/2020 12:53
Fürth Türk Kültür Derneği’ne, belediyeden 10 bin Euro yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Derneğin yeni Lokalini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Thomas Jung’un jesti üyelerce alkışlandı.

Nürnberg yakınlarında ,1974 yılında kurulan ve şu anda 150 üyesi bulanan Fürth Türk Kültür Derneği’nin, Heinrich Stranka str.20 adresindeki yeni yerine taşınması nedeniyle, SPD’li Belediye Başkanı Dr. Thomas Jung, Belediye Meclis üyeleri SPD’li Ayhan Yeşil ile Aydın Kaval, meclis üyesi adayı Uğur Pehlivan ile Susanne Colonna , Lokale bir nezaket ziyaretinde bulundular:

LOKAL 320 METRE KARE

Fürth Türk Kültür Derneği Başkanı Kaya Gögüs ile 2.Başkan Hasan Peynirci, konuk heyete bir brifing verdiler.  320 metre kare, İki katlı olan lokalde, Müzik odası, çeşitli kurs odaları, televizyon salonu, bilardo salonu, idare heyeti odası, toplantı salonu gibi çok amaçlı hizmet odaları olduğunu belirttiler.

BİLARDO OYNADI

Bilardo salonunda bilardo oynayan, müzik odasında ise, mini konseri dinleyen Belediye Başkanı Dr. Thomas Jung, toplantı salonunda üyelere hitaben bir konuşma yaptı ve derneğe, başta belediye olmak üzere, çeşitli kuruluşlardan toplam 10 bin Euro yardım yapılacağı müjdesini verdi ve bol bol alkışlandı:

SPOR KÜLÜBÜ DE VAR

Dernek bünyesinde Türk Spor kulübü nünde faaliyet gösterdiğini belirten Spor Kulübü Başkanı Mustafa Akgül başarılı sonuçlar aldıklarını ifade ederek, yardımlarla daha güçlü olacaklarını söyledi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / FÜRTH

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.