Fürth- Marmaris dostluğu

Fürth- Marmaris dostluğu

ABONE OL
15:41 - 06/10/2019 15:41
Fürth- Marmaris dostluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kardeş kent Fürth’’e gelen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile Fürth Belediye Başkanı Tohmas Jung, 200 yıllık Hasat Bayramında dostluk sergilediler.

Fürth-Marmaris Kardeşliğinin 24.yılında, Fürth’ de yapılan ve binlerce kişinin ziyaret ettiği 200 yıllık hasat bayramına katılan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile Fürth Belediye Başkanı Tohmas Jung, Marmaris standında bir araya gelerek dostluk sergilediler. Marmaris stant görevlisi Celil Gelgeç’in ikram ettiği börekler, köfteler, baklavalar eşliğinde yapılan koyu sohbete, Nürnberg Konsolosu Ülker Erçetin, Fürth Belediyesi Meclis üyeleri Ayhan Yeşil, Aydın Kaval, Kardeş kent dernek başkanı Hüseyin Korer, İkinci Başkan Abdurrahman Gümrükçü de katılırken, halkın Marmaris standına ilgisi büyük oldu.

Marmaris için Fürth’ün yeri ayrı

Fürth’te birçok ziyarette bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Fürth’ün Marmaris için önemi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Fürth’ün Marmaris için ayrı bir önemi var. Fürth Marmaris’in ilk Kardeş Belediyesi, bu bizim için önem arz ediyor. Gelecek yıl 25.yılı kutlayacağız. Bunu uzun süre sağlıklı götürebilmek kıymetli. Fürth’lü dostlarımızın emeği çok önemli. Marmaris bir turizm bölgesi, turist sayısında bir miktar azalma var. Bunun telafisini yapacağız. Marmaris’te bizim bir Fürth yürüyüş alanımız var. İnsanlar sağlıkları için spor yapabiliyorlar. Fürth alanımız var. Bu da uğrak noktalarımızdan biridir. Türkiye’nin önde gelen Turizm ilçelerinden biriyiz “

Dostluğumuz bakidir

Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung’da kardeşliğin 24.yılına dikkat çekerek, dostluklarının baki olduğunu, gelecek yıl, çeyrek asırlık kardeşliği geniş kapsamlı kutlayacaklarını belirtti.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / FÜRTH

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.