FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik

FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik

ABONE OL
11:01 - 24/12/2020 11:01
FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

1 Ocak 2021’den itibaren Ralph Schiller ve Constantin von Bülow, FTI grubundan sorumlu olacak.

Samih Sawiris, “Ralph Schiller’in turizmde onlarca yıllık tecrübesi var ve iş kararlarına güveniyorum. 2011’den beri FTI Group’a eş genel müdür olarak başkanlık ediyor ve tur operatörü grubunu ve ekibini geleceğe güvenle yönlendireceği geniş, krizde kanıtlanmış bir bilgi birikimine sahip” diyerek Schiller’e olan güvenini vurguladı.

Dietmar Gunz’ın FTI Group’un operasyonel işinden çekilmesi 31 Aralık 2020’de yürürlüğe girecek. Ocak ayı içerisinde Roula Jouny, Meeting Point International ve MP Hotels’in sorumluluğunu Orascom Development Holding’in (ODH) Üst Düzey Yönetiminde çalışan Karim Hassan’a devredecek.

Roula Jouny, yeni yıldan itibaren öncelikle Samih Sawiris’in aile ofisine Kıdemli Danışman olarak katkıda bulunacak ve böylelikle hissedarları aracılığıyla zaten bağlı olan şirketleri daha rekabetçi güçlerle konumlandıracak.

FTI’nin çoğunluk hissedarı Sawiris, Dietmar Gunz ve Roula Jouny’nin gelecekte hem ODH’yi hem de FTI Grubunu desteklemeye devam etmeyi kabul etmelerinden çok memnun olduğunu belirtti.

Dietmar Gunz ve Roula Jouny: “Sawiris ailesi ile FTI Group arasındaki yakın ilişkiler, dostluğun sonucudur ve büyük bir ortaklığa dönüşmüştür; bizde bunun için çok minnettarız. Şimdi şirketler arasında sinerji yaratmaya ve bu yöndeki projeleri yönlendirmeye devam etmek istiyoruz” dediler.

FTI 2021’den umutlu 

Yeni yönetim yapısı ve Corona kriziyle baş etmek için halihazırda alınan önlemlerle, FTI Group, 2021 yılına daha güçlü ve özgüvenli bakıyor.

Ralph Schiller ise “Yakında kullanılabilecek bir aşı beklentisi, tüm endüstri için bir umut ışığıdır ve seyahat etme arzusu her yerde kesintisiz olarak devam ediyor: birçok insan 2020 tatillerini kendi dört duvarı içinde geçirmek zorunda kaldı, seyahat özlemi gözle görülür derecede büyüdü. Önümüzdeki sezona büyük beklentilerle giriyoruz ve rezervasyonların artması için iyi bir konumdayız. Çünkü 2021 gerçek bir patlama yılı olabilir” dedi.

Resim: Ralph Schiller © Tourexpi

TOUREXPI tarafından geçilen FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik: Kim ne dedi? haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik: Kim ne dedi? haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan FTI Group’un yönetiminde yeni yıl öncesi büyük değişiklik: Kim ne dedi? haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.