*** ”Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim”

*** ”Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim”

ABONE OL
14:52 - 08/04/2009 14:52
*** ”Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

"Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim"

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV’nin teknik direktörü Martin Jol, Türkiye’deki 3 büyük takımı çalıştırmak istediğini, ancak gönlünün Fenerbahçe’den yana olduğunu söyledi

Hamburger SV’nin teknik direktörü Martin Jol, Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Jol, Dünya Kupası ön elemelerinde Bosna-Hersek’in favori bir takım olduğunu ve Türkiye’nin 2010 Dünya Kupası elemelerine katılması olasılığının az olduğunu savunarak, Türkiye’nin Bosna-Hersek’e karşı oynayacağı maçtan beraberlik beklediğini ve 2010 Dünya Kupası’na Bosna-Hersek’in katılacağına inandığını ifade etti.

Jol, ”Son yıllarda Bosna-Hersek çok iyi bir futbol sergiliyor. Takımın bir çok futbolcusu Avrupa’nın büyük kulüplerinde forma giymekte. Güçlü oyuncuları var. Favorim Bosna-Hersek” şeklinde görüş belirtti.

Hamburger SV takımında oynayan Türk kökenli Tunay Torun’un iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Jol, ”Torun, gelecek vaat eden bir futbolcu. Hamburger SV Torun’dan iyi bir şekilde yararlanacak” dedi.

Galatasaray’ın Hamburg ile İstanbul’da yaptığı karşılaşmada başarılı olacaklarına her zaman inandığını belirten Jol, ”İstanbul’daki Galatasaray maçında durumu 2-0’dan 3-2’ye çevirmeyi bildik. Önce maçı bırakmış izlenimi verdik, ancak bu bir taktikti. Galatasaray’ın zayıf yönlerini özellikle defans bloklarındaki ara boşlukları görüp, hızlı gollerle başarıya ulaştık” diye konuştu.


(A.A) Süheyla KAPLAN 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.