Faik Öztrak: Erdoğan bütün hedeflerini ıskaladı

Faik Öztrak: Erdoğan bütün hedeflerini ıskaladı

ABONE OL
17:21 - 20/10/2021 17:21
Faik Öztrak: Erdoğan bütün hedeflerini ıskaladı
2

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) gündemiyle ilgili CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Faik Öztrak, “Milletin Erdoğan’dan sıtkı sıyrıldı. Erdoğan’a duyulan güven bitti. İşte bu nedenle, Erdoğan sebeptir, Şahlanan dolar sonuçtur. Erdoğan Şahsım Hükümeti artık ülkeyi yönetemiyor. Her yaptığı devletin köklü kurumlarını felç ediyor. İtibarını bitiriyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’miz, büyük bir buhranın içerisinde, karakışa hazırlanıyor. Ucube Şahsım Vesayet Rejimi, devlet yönetiminde ve ekonomide, Sebebi olduğu krizleri her gün genişletiyor. Cumhuriyetimizin köklü kurumları, birer birer çökertiliyor. Bu korkunç buhranın içerisinde, ülkemiz rotasını kaybetti. Oradan oraya savruluyor. Erdoğan Şahsım Hükümeti, Ülkemize küme üstüne küme düşürtüyor. Ülkemizin ufkunu, geleceğini, Bir kanser hücresi gibi yiyip bitiriyor. Erdoğan bundan 12 yıl önce, 2011’de milletimize, “Ülkemizi 2023’te, Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokmayı” vadetti. Milletimize söz verdi.

Bu sözünü partisinin seçim beyannamelerine yazdı. Yetmedi… Bunu devletin Kalkınma Planlarına yazdı. Ama daha 2023’e gelemeden, Bıraktık en büyük 10 ekonomi arasına girmeyi, Erdoğan yönetiminde ülkemiz, Dünyanın en büyük 20 ekonomisi liginden düştü.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.