‘Ezanı ıslıkladılar’ diyen yazar özür diledi

‘Ezanı ıslıkladılar’ diyen yazar özür diledi

ABONE OL
21:51 - 11/03/2019 21:51
‘Ezanı ıslıkladılar’ diyen yazar özür diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, 8 Mart’ta ezanın ıslıklandığı yalanına ilişkin yazısını düzelttiğini belirtirken, ‘Bugünkü yazımdaki ilgili bölümü çıkarıyor ve gerek hakkına girdiğim eylemcilerden, gerekse yanlış bilgi vererek yanılttığım okurlarımdan özür diliyorum’ dedi.

8 Mart’ta Taksim’de yapılan eylemde ezanın ıslıklandığı yalanını köşesine taşıyan isimlerden olan Türkiye gazetesi yazarı Süleyman Özışık, özür diledi.

“Taksim’deki gösteride ezanı susturmak için ıslık çalındığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı, protestocuların ezanı değil, yolu kapatan polisi ıslık çalarak protesto ettiği belirlendi” diyen Özışık, “Gösteriye katılan dernek temsilcileri de bu yönde açıklama yapıp ezana saygısızlık etmediklerini belirttiğine göre… Bugünkü yazımdaki ilgili bölümü çıkarıyor ve gerek hakkına girdiğim eylemcilerden, gerekse yanlış bilgi vererek yanılttığım okurlarımdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.