Euroguss Fuarına 47 Türk firması katıldı

Euroguss Fuarına 47 Türk firması katıldı

ABONE OL
21:34 - 15/01/2020 21:34
Euroguss Fuarına 47 Türk firması katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg ‘deki uluslararası Alüminyum Döküm ve Kalıp Teknolojileri fuarını ziyaret eden Başkonsolos Serdar Deniz ve yardımcısı Selçuk Eke, Türk firmalarından bilgi aldı.

İki yılda bir düzenlenen ve alanında Avrupa’nın öncü fuarı olarak kabul edilen “Uluslararası Alüminyum Döküm ve Kalıp Teknolojileri Fuarı-EUROGUSS 2020 „   Nürnberg Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. 36 ülkeden 762 firmanın katılım sağladığı Fuar’a bu yıl ülkemizden 47 firma iştirak etti.

Başkonsolostan ziyaret

T.C. Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz ve Başkonsolos Yardımcısı Selçuk Eke, söz konusu Fuar’a ülkemizden katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek, firmalarımızın yetkilileri ile bir araya geldi.

Firmaların yetkilileri, Fuar’ın döküm ve kalıp teknolojileri sektöründe önemli fuarlar arasında yer aldığını, kendileri açısından oldukça yararlı buldukları Fuar’da, ürünlerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını, ağırlıklı olarak başta Almanya olmak üzere çok sayıda ülkeye ihracata yönelik üretim yaptıklarını ve Fuar süresince birçok yeni iş bağlantısı kurabildiklerini söylediler.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.