Ergin Ailesinin Acı Günü

Ergin Ailesinin Acı Günü

ABONE OL
00:37 - 21/09/2021 00:37
Ergin Ailesinin Acı Günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sanatçı Pınar Ergin ve Oğuzhan’ın anneleri Musa beyin, sevgili hayat arkadaşı, Aylin’in babaannesi, Remziye Ergin 68 yaşında, 2 haftadır tedavi gördüğü Barmbek Asklepios hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

1973 yılından beri Almanya’nın Hamburg şehrinde yaşayan, aslen Ankara/Polatlılı olan Remziye Ergin uzun süredir diyaliz tedavisi görmekteydi.

Ayrıca yüksek şeker hastası olan, böbrek ve karaciğer yetmezliği yüzünden uzun süredir tedavi görüp, sık sık hastaneye kaldırılan Remziye Ergin’in yorgun düşen bedeni daha fazla dayanamayarak yaşama veda etti.

Remziye Ergin’in ölüm haberi başta yakın ailesi olmak üzere, kendisini tanıyanları ve dostlarını üzüntüye boğdu.

Annesine aşırı düşkünlüğü ile tanınan sanatçı Pınar Ergin’in, annesinin ölümünden çok olumsuz etkilendiği görüldü.

Hamburglu Türkler Ergin Ailesini, Acılı Gününde Yalnız Bırakmadı!

Üzücü ölüm haberini duyan sanatçı Pınar Ergin’in başta müzisyen arkadaşları olmak üzere, salon sahipleri, eğlence sektörüne hizmet verenler, gazeteciler, STK örgütü yöneticileri ve vatandaşlar sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, telefonla arayarak ailenin acısını paylaştılar.

Çevresinde sakin, mütevazi, yardımsever kişiliğiyle tanınan, herkesin gönlünde taht kuran Remziye Ergin’in naaşı, kendi vasiyeti üzerine aile mezarlığının olduğu Ankara/Polatlı’ya defnedileceği belirtildi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILMIŞTI!

Bundan 8 yıl önce, Remziye Ergin’e sürpriz doğum günü partisi düzenlenmişti.

Başta sanatçı olan kızı Pınar, eşi Musa ve sevenleri tarafından organize edilen ve hala hafızalardan silinmeyen sürpriz 60. doğum günü partisi, Billstedt TGH salonunda gerçekleşmişti.

Doğum günü kutlamasında, Türkiye’den şair Namık Kuyumcu da hazır bulunarak kendi kitabından şiirler okuyarak, şiir kitabını Remziye hanıma doğum günü hediyesi olarak taktim etmişti. Sürpriz 60. doğum gününde, Hamburglu sanatçılar Turan Vurgun (Kanun), Furkan Kemer (Keman), Erhan Kemer (Org), ve kızı Pınar’da solist olarak sahne alarak doğum gününe katılan misafirlere unutulmaz anlar yaşatmışlardı.  O gün tüm şarkılar Remziye Hanım için söylenmişti. Sürpriz doğum gününde salona girdiği an haberdar olan, Remziye hanımın mutluluk sevinci o gün gözlerinden okunuyordu. Doğum gününe katılan misafirleri selamlarken bir hayli duygulanan ve gözyaşlarına hâkim olamayan Remziye hanımın kızı Pınar’da, annesinin doğum gününde gözyaşlarına hâkim olamamıştı.

Bizde kederli aileye en derin duygularımızla başsağlığı dileğinde bulunarak, sabır ve metanet diliyoruz.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.