Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak

Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak

ABONE OL
22:38 - 14/09/2022 22:38
Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 19 Eylül’de düzenlenecek cenaze töreninde, Türkiye’yi kendisinin temsil edeceğini açıkladı.

Mevlüt Çavuşoğlu, bazı diplomasi muhabirleriyle Dışişleri Bakanlığı’nda biraraya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Çavuşoğlu, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 19 Eylül’de Londra’da yapılacak resmi cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gidip gitmeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Çavuşoğlu, ‘’Türkiye’yi temsilen ben katılacağım” dedi.

Diplomasi Muhabirleri Derneği’nin (DMD) davet edilmediği, bazı kuruluşlara davet yapılan toplantının bir bölümünü, Çavuşoğlu Twitter hesabında da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki gün önce, “Taziye mesajımızı sosyal medyadan gönderdik. Tabii bizim de programlar vesaire var. Eğer programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum. Ama bütün mesele bizim de kendi programlarımızla beraber bunu denk getirebilmek. Çünkü tanımadığım birisi değil. Buckingham Sarayı’nda iki kez görüşmemiz oldu. Temenni ederim ki fırsat bulursak biz de bu merasimde bulunmak isteriz” demişti.

VOA tarafından geçilen Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Erdoğan Kraliçe II. Elizabeth’in Cenazesine Katılmayacak haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.