***  Engelli sporcular için ringe çıktılar…

*** Engelli sporcular için ringe çıktılar…

ABONE OL
23:59 - 15/06/2019 23:59
***  Engelli sporcular için ringe çıktılar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

YARDIM İÇİN RİNGE ÇIKTILAR

ikiboksr.jpgEngelli sporcular için 72 bin Euro toplandı

“Muci” lakaplı Almanya Şampiyonu Muzaffer Tosun ve Arda Özaslan rakiplerine göz açtırmadı

Engelli sporcular yararına yapılan özel turnuvada ringe çıkan Almanya Şampiyonu Muzaffer Tosun ve genç yetenek Arda Özaslan güçlü rakiplerine göz açtırmadı. Berlin –Lichtenberg Belediye Başkanı Christina Emmerich’in de izlediği turnuvada tam 72 bin Euro hasılat elde edildi. Küçük İstanbul Kreuzberg’de Mike”Muci” diye tanının Muzaffer Tosun ve genç yetenek Arda Özaslan rakiplerine boks ringini dar ettiler. İki boksörümüzün de rakiplerini ikinci raundda nakavtla yenmesi büyük sevinç yarattı.

RİNGE ÖNCE ÖZASLAN ÇIKTI
bokszkaplan.jpg
Ringe ilk çıkan boksörümüz Arda Özaslan 69 kiloda Alman rakibi Tom Putler, karşısında maça fırtına gibi başladı. İlk raundu üstün bitiren Özaslan ikinci raundda da performansını sürdürdü ve seri sağ, sol kroşelerle rakibini sersemletti ve ikinci raundun sonlarına doğru rakibini ringe serdi.
ozaslanz1.jpg
Putler, ring doktorunun tavsiyesiyle nakavt ilan edildi.

“MUCİ” İÇİN ÖZEL “RAP” YAPTILAR
bokszb2.jpg
Kreuzbergli gençlerin yaptıkları canlı “Rap müziği”nin verdiği moralle ringe İnternasyonal Almanya Şampiyonluk kemeri sahibi, Mike”Muci” Muzaffer Tosun da 61 kiloda Alman rakibi Fürstenwaldeli Nico Schroeder’i ringden adeta sildi süpürdü. İlk raundu çok çekişmeli geçen maçın ikinci raundunda aldığı sert yumruklara yanıt vermekte zorluk çeken Schroeder de nakavt oldu.
boksz2.jpg
Ringlerde çok başarılı bir performans sergileyen Muzaffer Tosun önümüzdeki aylarda Almanya Şampiyonluğu kemeri için yeniden ringe çıkacak. Orhan Önaldı – ha-ber.com – berlin
boksz.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.