Eğitimci Hasan Erkan Nasay’la Almanya’da öğretmenlik mesleği üzerine

Eğitimci Hasan Erkan Nasay’la Almanya’da öğretmenlik mesleği üzerine

ABONE OL
23:18 - 09/02/2022 23:18
Eğitimci Hasan Erkan Nasay’la Almanya’da öğretmenlik mesleği üzerine
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Şafak Salda tarafından geçilen Eğitimci Hasan Erkan Nasay’la Almanya’da öğretmenlik mesleği üzerine video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Eğitimci Hasan Erkan Nasay’la Almanya’da öğretmenlik mesleği üzerine haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Her ne kadar doğru olsada olsun, Yinede Almanlar biz Müslümanlardan çok daha MÜSLÜMANLAR, Biz Türklerden çok daha Milliyetçi İnsan oldukları bir gerçek.
    Bu ülke bize İş verdi, Ekmek verdi, Hak hukuk adaletle bir İnsan olarak değer verdiler. Sosyal haklar çerçevesinde tüm haklardan yararlandırdılar, aç karnımızı doyurdular.
    Peki şimdi gelelim sizin bizim Memleketimiz Türkiye’ye. 60 yıldır gelmiş geçmiş tüm iktidar hükümetler sırtımıza semer vurup eşek gibi bindiler hiç inmek bilmediler ki. Değerimizi kıymetimizi hiç bilmediler. Bol süt veren Hollanda inekleri gibi sağmayı öğrendiler. Para otomatiği, ve Heidelberger matbaa makinasi gibi gördüler.
    Şimdi gelelim sizin RTE ile övündüğünüz Memleketinize.
    2002 yılında cebinizdeki 100 TL, Bugün 2022 de 12 TL alım gücüne sahip.
    Yani Recep Tayyip Erdoğan cebinizden 88 TL paranızı aldı işte bu ENFLASYON demek.
    Aslında öncelikle ülkede bizi yönetenlerden önce seçmenin kafa yapısı değişmelidir.
    Türk milleti kadar inatçı dağ keçisi gibi bir toplum yok. Futbol takımı tutar gibi takım tutuyorlar. Şerefsiz siyasetçilere hesap sormak yerine onların köşe olmalarını meydan açıyorlar. Allah hepinizin belasını versin. Allah akıl dağıtırken sizler arka sıralarda kalmış Allah’ın akıl nimetinden yoksun kalmış bir milletsiniz. Allah sizin üstünüze pislik yağdırmayacak da kimin yağdıracak?
    Allah diyor (Yunus 100)

    Yanıtla
    +0
    -0