Ege ve Akdeniz sahillerinde gezen gizemli kişi kim?

Ege ve Akdeniz sahillerinde gezen gizemli kişi kim?

ABONE OL
22:32 - 23/09/2019 22:32
Ege ve Akdeniz sahillerinde gezen gizemli kişi kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Üzerinde helikopter pisti ve havuz bulunan ve Jennifer Lopez gibi dünyanın en ünlü isimlerine charter hizmeti veren Cayman Adaları bayraklı Cloudbreak isimli süper lüks yattaki iş dünyasından olduğu öğrenilen gizemli kişi Ege ve Akdeniz sahillerini geziyor.

Almanya’da 2016 yılında Abeking & Rasmussen tersanesinde yapılan 6 kamara, 12 yolcu ve 22 mürettebat kapasiteli 72 metre uzunluğundaki saatteki hızı 12 knota ulaşabilen ve charter hizmeti veren lüks Cloudbreak isimli SuperYachts, içindeki gizemli yolcularıyla 24 Ağustos 2019 tarihinde Türk şirketi Global Port Holding tarafından işletilen Hırvatistan’ın Zadar Limanı’ndan Akdeniz’e açıldı.

Sırasıyla Arnavutluk’un Vlora ve Malta (Valletta) limanına uğrayan Cloudbreak charter süper yat 21 Eylül 2019 tarihinde sabaha karşı Antalya açıklarına geldi. Sabah 4.30’da da limana demirledi.

Pazar günü Kaleiçi yat limanı açığında bir süre demirleyen Cloudbreak adlı lüks yat daha sonra Antalya körfezini gezdi.

Kayıtlı sahibi merkezi Malta’da bulunan Counterplan Chartering Ltd şirketine bağlı olduğu öğrenilen Cloudbreak süper yatı kiralayan gizemli iş insanı kendisine hizmet veren Antalya’daki acentesi ile adının açıklanmaması için gizlilik anlaşması yaptı.

Bir haftalık kirası en düşük 750 bin dolar olduğu belirtilen Dünyaca ünlü isimlerin gözde mega yatı Cloudbreak daha önce de Bodrum’a gelmişti.
Cloudbreak isimli süper lüks yat Jennifer Lopez, Heidi Klum, Julia Roberts gibi birçok dünyaca ünlü şarkıcıları ve sanatçıları gezdirmişti.

DÜNYANIN EN PAHALI 10 YATI ARASINDA YER ALIYOR

Dünyanın en pahalı 10 yatı arasında yer alan Cloudbreak isimli charter lük yatın içerisinde havuz, sauna, masaj odası, sinema salonu ve spor salonu da yer alıyor. Aynı anda 40 kişinin konaklayabileceği yatın değerinin ise en az 200 milyon dolar olduğu önde sürülüyor.

ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.