Ediz Hun’a Sevgi seli

Ediz Hun’a Sevgi seli

ABONE OL
15:18 - 12/03/2019 15:18
Ediz Hun’a Sevgi seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Nürnberg film festivalinde onur ödülü alan ünlü sanatçı, Ankara Ekspresi filim sonrası hayranları ile buluştu.

Devam etmekte olan 24.Nürnberg Türkiye -Almanya Film Festivalinde Ömür boyu onur ödülü alan Yeşilçam’ın unutulmaz usta aktörü Ediz Hun, Filiz Akın ile başrolü paylaştığı “ Ankara Ekspresi “ filmi sonrası, Festival Yöneticisi Ayten Akyıldız ile yaptığı söyleşide hayranları ile buluştu.

Büyük ilgi gören söyleşide, Ediz Hun’un espri dolu yaptığı konuşmada, hayatından kesitler sundu. Ünlü sanatçının formundan hiç bir şey kaybetmediği ve yılların onu yıpratmadığı görüldü.

 

Resim çektirme arzunuz ,o sanatçıya duyduğunuz sevgiyi belirler

Konuşmasının başında, resim çektirme arzunuz, o sanatçıya duyduğunuz sevgiden kaynaklanır, diyerek, herkesle tek tek fotoğraf çektireceğini vurguladı. 78 yaşında olduğunu dillendiren sanatçı, zaman zaman ayağa kalkarak, jimnastik hareketleri yaptı ve yıllar öncesi anılarını tüm tazeliği ile anlattı.

Bilim insanı ve politikacı kimliği de var

Bilim insanı, oyuncu, politikacı, yazar ve sanatcı kimliği olan sanatçı ,ilk filminden o zamanki, para ile, 12 bin 500 lira kazandığını söyledi. İdeallerimizin, amaçlarımızın hatta, hayallerimizin bilincinde olduğumuz takdirde, kuvvetli akıntılara karşı koyabiliriz, o zaman gerçek yaşamımızda, bütün sevdiklerimize kavuşuruz dedi .Söyleşi de hazır bulunan 49 yıllık eşi Berna Hun ile de nasıl tanıştığını da anlatan Ediz Hun, esprileri ile ona takıldı.

Söyleşi sonunda, Ediz Hun ile fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girerek, sabırla sıranın kendilerine gelmesini beklediler. Ediz Hun, yazdığı kitaplarını hayranlar için izin imzaladı.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.