Dünya turuna maviliklerde açılın

Dünya turuna maviliklerde açılın

ABONE OL
23:13 - 15/11/2023 23:13
Dünya turuna maviliklerde açılın
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeni yerler keşfetmeye olanak sağlayan GitmekLazım.com, 5-9 Ekim tarihleri arasında gezginlerine; lüks, konforlu cruise gemilerle özel deneyimler yaşama imkânı sağlıyor.

Sosyalleşmeyi ve keşfetmeyi bir arada buluşturmak amacıyla kurulan GitmekLazım.com, gezginleri 5-9 Ekim tarihleri arasında MSC Poesia gemisi ile Avrupa’nın büyüleyici manzaralarını keşfe davet ediyor. Gezginler, 5 gün boyunca sürecek olan turda İtalya, Fransa ve İspanya’nın tarih dolu liman şehirlerinden başlayarak en güzel deniz ve kumsalların, manzaraların tadını çıkarabilecekler.

Cruise gemilerin büyüleyici ambiyansında özel hissettiren bir deneyim

GitmekLazım.com, gerçekleştireceği cruise turu kapsamında ziyaret edilen şehirlerin birçok özel lokasyonuna gitme imkânı sağlayacak. Bu sayede katılınan tur kapsamında her sabah farklı limanlarda günü karşılayarak şehirleri gezmek de mümkün olacak. Gezginler ayrıca seyahatleri boyunca MSC Poesia’da yüzme havuzunun tadını çıkarabilecek; güneşlenme alanlarında eğlenceli vakit geçirebilecekler. Dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri de tadabilecek gezginler, keyifli ve eğlenceli aktivitelerle de unutulmayacak bir yolculuk deneyimi yaşayabilecekler.

Cruise turları ile hayalinizdeki tatil imkânı

GitmekLazım.com’un Yönetici Ortağı Serdar Şahin, “Kullanıcılarımızın yeni gözdesi gemi turları, farklı ülkeleri ve kültürleri tanıma fırsatı sunuyor. GitmekLazım.com’un seyahat olgusuna yönelik kendine özgü bakış açısıyla kurguladığımız gemi turlarımızdan birisi de 5-9 Ekim tarihleri arasında İtalya, Fransa ve İspanya’yı keşfetmeye olanak sağlayan, MSC Poeisa cruise gemimizle gerçekleştireceğimiz turumuz. Gezginler, bu turumuzda her yeni güne farklı bir limanda başlama ve Avrupa’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan liman şehirlerini keşfetme imkanına sahip olacaklar.” dedi. (Gitmeklazim)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.