DOLAR

32,3854

0.2%
EURO

35,1054

-0.03%
ALTIN(gr)

2.324,86

0,25%
BİST 100

9085.07

0,25%
Döner Sektörü Antalya’da buluştu

Döner Sektörü Antalya’da buluştu

ABONE OL
23:30 - 21/03/2022 23:30
Döner Sektörü Antalya’da buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Döner sektörünün 9.kez bir araya geldiği Döner Zirvesi gerçekleşti.

8 Ülkeden Döner sektörü temsilcilerinin katılım ile 9.Dünya Zirvesi Antalya Porto Bello Otel’de gerçekleşti. Katılımcılar arasında Berlin Döner sektörü üreticileri yerini aldı.

9.Döner Zirvesi moderatörlüğü Viyana’dan gazeteci Hüseyin Taş’ın sunumu başladı.

Açılış konuşmalarını Avrupa Türk Döner İmalatçıları Derneği Başkanı Gürsel Ülber ve Kaplan Döner sahibi ve TDU Başkanı Remzi Kaplan yaptı.

Gürsel Ülber  Organizasyonun  yapımını 9.kez yapan ve Döner sektörünü bir araya getiren İrfan Söyler’e teşekkür etti. Ülber, Döner üreticilerini ATİD çatısı altında olmayı ve birlikte hareket etmeye davet etti.

Remzi Kaplan ise bugüne kadar İrfan Söyler `in çalışmalarını taktir ettiklerini 10. zirvenin Almanya’da yapılmasını arzu ettiğini söyledi.

Açılış konuşmaları sonrası panel konuşmalarına geçildi.

Panele Gürsel Ülber, Remzi Kaplan, Ahmet Soytürk, Mehmet Akgül, Hacı Osman Kali, Tüm Gıda Mühendisleri Derneği Başkanı Kemal Özuçargil ve Ahmet Sezer katıldı.

Panel Döner sektörünün sorunlarını ve geleceğe yönelik çalışmalar tartışılırken sonrasında katılımcıların sorularına cevap verildi. (Kaynak: Mustafa Ekşi  medya.berlin ve metalink.tv)

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.