Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti

Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti

ABONE OL
11:15 - 15/07/2022 11:15
Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD Eski Başkanı Donald Trump’ın ilk eşi Ivana Trump hayatını kaybetti. Trump’ın üç çocuğunun annesi olan eski kayak sporcusu ve iş kadını Ivana Trump 73 yaşındaydı.

Konuyla ilgili bilgi sahibi olan iki kişinin Associated Press haber ajansına verdiği bilgiye göre, polis Ivana Trump’ın merdivenden düşmesi sonucu hayatını kaybedip kaybetmediğini soruşturuyor.

Ivana Trump’ın evinde merdivenin yanında bilincini kaybetmiş bir şekilde bulunduğu ve ölümünün kaza sonucu olduğu ifade ediliyor.

Donald Trump kendi sosyal medya platformu Truth Social’da paylaştığı mesajda New York’taki evinde hayatını kaybeden Ivana Trump için, “Harika ve ilham verici bir hayat yaşayan mükemmel, güzel ve inanılmaz bir kadındı” dedi.

Ivana Trump, Donald Trump’ın çocukları Ivanka Trump, Eric Trump ve Donald Jr. Trump’ın annesi.

Donald Trump, “Çocuklarıyla gurur duyardı, hepimiz de onunla gurur duyduk. Rahat uyu” ifadelerini kullandı.

Çocukları eski kayak sporcusu ve iş kadını olan anneleri Ivana Trump’ın ölümünün ardından yaptıkları yazılı açıklamada, “İş dünyasında bir güç, dünya çapında bir sporcu, parlayan bir güzellik, şefkatli bir anne ve arkadaş” ifadelerini kullandı.

Üç kardeş ortak açıklamalarında, Ivana Trump’ın komünizmden kaçarak ABD’yi benimsediğini ve çocuklarına şefkat ve kararlılığı öğrettiğini belirtti.

1949 Çek Cumhuriyeti doğumlu eski kayak sporcusu ve manken Ivana Trump, 1977 yılında Donald Trump’la evlenmişti.

Ivana Trump, Donald Trump’ın Atlantik City’deki kumarhanelerinden birini yönetmiş ve Trump Tower’ın 1980’lerin bir markası olarak ortaya çıkmasında rol oynamıştı.

Ivana Trump 1992 yılında boşandığı eski eşi Donald Trump’la arkadaş kalmayı sürdürmüş, 2016’da başkan adaylığını desteklemişti.

VOA tarafından geçilen Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Donald Trump’ın İlk Eşi Ivana Trump Hayatını Kaybetti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.