Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi

Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi

ABONE OL
15:56 - 07/01/2022 15:56
Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Türk Dışişleri Bakanlığı, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na dair bir açıklama yayımladı. Dışişleri “Toplantıda son dönemde yaşanmakta olan gelişmeler ışığında Avrupa güvenliğini ilgilendiren meselelerin ele alınması öngörülmektedir” açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, NATO’ya üye ülkelerin dışişleri bakanları, Avrupa güvenliğini ilgilendiren konularla ilgili olarak bugün bir toplantı yapacak. Video konferansla yapılacak toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katılacak.

Dışişleri Bakanlığı’nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Sayın Bakanımız 7 Ocak 2022 tarihinde video telekonferans (VTC) yöntemiyle gerçekleştirilecek olağanüstü NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına iştirak edecektir. Toplantıda son dönemde yaşanmakta olan gelişmeler ışığında Avrupa güvenliğini ilgilendiren meselelerin ele alınması öngörülmektedir.”

VOA tarafından geçilen Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Dışişleri’nden NATO Toplantısı Bilgilendirmesi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.