Derya Çolaker yeni sezon eğitim seminerlerine başladı

Derya Çolaker yeni sezon eğitim seminerlerine başladı

ABONE OL
01:22 - 08/10/2019 01:22
Derya Çolaker yeni sezon eğitim seminerlerine başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çolaker, „Hayır” diyememek bir psikolojik rahatsızlık değildir! Ancak psikolojik hastalıklara ve sorunlara yol açan ağır bir yük olabiliyor”

Yaz tatilinden sonra yeni sezonun ilk eğitim seminerini, `Zaman Analizi´ konusuyla Türk-Alman İşverenler Birliği’nde (TDU) başlatan `Bireysel ve Kurumsal Koçluk & Danışmanlık Hizmetleri uzmanı Profesyonel Koç ve yazar Derya Çolaker, bu sezonun ikinci eğitim seminerini “Neden HAYIR diyemiyoruz?” adlı sunumuyla Tiyatrom’da düzenledi.

Berlinlilerin yoğun ilgisi ile devam eden kişisel gelişim seminerlerini bir sosyal proje olarak adlandıran katılımcılar, “Seminerlerde kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Bu seminerler bize konuya dair kendi yaklaşımlarımızı sorgulatırken, etkili bir farkındalık oluşturuyor” dediler.

Çolaker seminerde, dayatılan hangi duygularla “EVET” diyoruz, neden bu kadar zordur “HAYIR” demek…

Peki, “HAYIR” diyebilmek bize ne kazandırır. Gerektiği zaman “HAYIR” diyebilmek neden bu kadar önemli. Gündelik yaşantınızda “HAYIR” diyebilmeyi öğrenmelisiniz. Nasıl mı “HAYIR” diyeceksiniz? “HAYIR” diyebilmek işin cümle kalıplarınızı değiştirin gibi konu başlıkları ile katılımcılara detaylı bilgi verdi. Seminer sonunda katılımcılar da “HAYIR” diyemedikleri için başlarına gelen olumsuz deneyimleri paylaştılar. (Kaynak: Berlin SES Dergisi)

Derya Çolaker ‘in bu yıl sonuna olan seminerlerinin tarihleri şöyle:

03 Kasım 2019, Konusu: `Hedef Belirleme´, Yer: Tiyatrom Berlin ve Saati: 15.00

13 Kasım 2019, Konusu: `Stres Yönetimi´, Yer: TDU e.V. ve Saati: 18.00

15 Aralık 2019, Konusu: `Algı Konumları´, Yer: Tiyatrom Berlin ve Saati: 15.00

ha-ber.com/Hüseyin İŞLEK
Fotoğraf: Şükrü TOKAY

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.